Social

#avvertizare meteo #cod galben de vant #vant puternic

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic in 20 de judete! Cum va fi vremea in Capitala

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o atentionare de tip cod galben de vant puternic pentru urmatoarele ore. Sunt afectate 20 de judete din tara.    

Atentionarea de tip cod galben de intensificari ale vantului este valabila pana pe 15 februarie, la ora 2:00 AM.

“In intervalul mentionat in cea mai mare parte a Moldovei vantul va avea intensificari cu rafale de 55...60 km/h, iar pe arii restranse 70...75 km/h.
In zona inalta a Carpatilor Meridionali si de Curbura, vor fi rafale de peste 90...100 km/h, determinand temporar transport de zapada.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Capitala nu se afla sub atentionare de vreme rea. Potrivit meteorologilor, temperaturile incep sa creasca usor fata de intervalul anterior.

“Vremea va fi frumoasa. Cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab pana la moderat. Temperatura maxima, usor mai ridicata decat in mod normal la aceasta data, se va situa in jurul valorii de 8 grade, iar cea minima va fi de -2...-1 grad, mai scazuta, spre -5 grade, in zona preoraseneasca.”, anunta ANM.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea