Social

#vremea #vreme rea #cod galben ploi #cod portocaliu furtuna

Atentionare de Cod portocaliu si Cod galben de furtuni

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, mai multe atentionari de Cod galben de de furtuna in mai multe regiuni ale tarii, dar si o avertizare de Cod portocaliu de vreme severa pentru judetele Suceava si Neamt.

Codul portocaliu a intrat in vigoare la ora 17.20 si este valabil pana la ora 18.20 in zona suceveana delimitată de Radauti, Solca, Gura Humorului, Campulung Moldovenesc, Frumosu, Vatra Moldovitei, Sucevita. Acesta este valabil si in zona de munte a judetului Neamt si localitatile Tarcau, Bicaz, Pingarati, Hangu, Pipirig, Agapia, Tasca. In aceste zone va cadea grindina, iar cantitatile de apa vor depasi, local, chiar si 35 l/mp.

Intre orele 17.00 si 18.00, va intra in vigoare Codul galben de furtuna si in judetul Dambovita, dar si in zona de munte a judetului Vrancea. Se vor semnala intensificari ale vantului ce pot lua aspect de vijelie, averse insotite de descarcari electrice, dar si caderi de grindina.

Sursa foto: toxel.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea