Social

#teroristi pro hamas #atac Berlin #atacuri europa #teroristi #europa #sinagoga

Atac in Berlin! Stare de alerta in Germania dupa ce o sinagoga a devenit tinta teroristilor

Este stare de alerta in Germania dupa ce o sinagoga a fost atacata cu cocktail-uri Molotov in dimineata de miercuri, 18 octombrie. In urma escaladarii violentelor din Orientul Mijlociu, incidentele antisemite au crescut in Germania.

Comunitatea Kahal Adass Jisroel a declaratca sinagoga sa din cartierul Mitte a fost atacata cu doua dispozitive incendiare. Politia care s-a deplasat la fata locului a confirmat incidentul. 

„Persoane necunoscute au aruncat doua cocktail-uri Molotov din strada”, a scris comunitatea pe X, fost Twitter.

 

 

In videoclipul postat pe X se poate vedea imagini video cu ofiterii de poliie care investigeaza zona. 

De asemenea, politia germana a declarat ca pe timpul noptii, au fost confruntari intre fortele de ordine si imigrantii musulmani, sustinatori ai Hamas,  in cateva cartiere din Berlin, iar mai multi ofiteri au fost raniti.

 

 

De la inceperea conflictelor din 7 octombrie, mai multe cladiri in care locuiesc evrei au fost marcate cu steaua lui David, simbolul terorii naziste impotriva evreilor. De asemenea, numeroase steaguri israeliene arborate in semn de solidaritate, in fata primariilor din toata tara au fost daramante si arse.

Alte doua atacuri, zilele trecute

Acesta este cel de-al treilea atac dupa inceperea conflictelor de catre Fasia Gaza.  

In urma cu cinci zile, n atac terorist a avut loc intr-un liceu din Franta. Atacatorul a strigat “Allahu Akbar” si a atacat mai multe persoane cu un cutit. Un profesor a fost ucis si alte doua persoane au fost ranite.

Un alt atac a avut loc in Bruxelles, in urma cu doua zile. Aici atacatorul a inceput sa traga la intamplare pe strada strigand “Allahu Akbar”. Doua persoane au fost ucise iar o alta ranita.

Marile capitale si orase Europene se afla sunt alerta de securitate!

FOTO: twitter.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea