Social

#stricat #carne #amenda #timisoara #hypermarket #billa

Aripioare de pui si peste stricat la Billa Timisoara

Hypermarketurile din Timisoara, prinse din nou in ofsaid de cumparatori. Doi timisoreni au reclamat magazinul Billa din Timisoara, dupa ce au cumparat de acolo produse – aripiroare de pui preparate si peste, stricate. Acestea nu sunt primele incidente legate de magazinele din orasul de pe malul Begai, in ultimele saptamani, mai multi cumparatori au reclamat ca au cumparat carne mucegaita din hypermarketul Kaufland .

Doi timisoreni au cumparat de la Billa din Timisoara carne stricata. Eugen Takacs a avut ghinionul sa achizitioneze aripi de pui deja preparate, insa care erau stricate. “Cand am ajuns acasa si am desfacut punga, m-am speriat. Miroseau ingrozitor”, a declarat pentru Adevarul timisoreanul.

Pagubitul a mers cu produsele inapoi la magazin, insa tot ce a primit din partea magazinului a fost o serie de scuze. Acest lucru l-au facut insa sa decida sa nu mai cumpere niciodata de la acest magazin. “Nu mai intru in magazinul ala niciodata, aia e sigur , pentru ca nu e prima oara cand se intampla asa ceva. Am mai cumparat lapte si era stricat”, a adaugat Takacs pentru Adevarul.

Si Camil Vasilescu a avut ghinionul sa cumpere alimente alterate de la Billa. Timisoreanul a cumparat peste pe care, atunci cand s-a apucat sa-l pregateasca acasa, a observat ca se sfarama. La intoarcerea la magazin i s-a spus ca reprezentantii magazinului nu au puterea de a retrage pungile de pe piata.

Magazinul Billa a fost amendat insa de catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului . In urma reclamatiilor primite, hypermarketul a fost amendat cu 10.000 de lei. In ultimele saptamani OPC a facut controale si la Kaufland Timisoara, de unde un timisorean cumparase carne alterata. Magazinul a fost sanctionat cu o amenda de 2300 de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea