Social

Antonie Solomon a demisionat din PSD

Vicepresedintele PSD Craiova, Antonie Solomon , care este si primar al municipiului, si-a dat, ieri, demisia din PSD si din toate functiile de conducere pe care le detinea in partid . Solomon si-a motivat aceasta decizie prin lipsa de reforma la varful partidului, de care s-ar face vinovata conducerea centrala a PSD. "Incepand din 4 mai 2005, imi dau demisia din toate functiile de conducere din partid, renuntand, in acelasi timp, la calitatea de membru PSD. Mi-am dat demisia din PSD. Ma simt mai usurat acum. Ma asteptam la altceva de la alegerile din partid. Voiam un partid reformat , de viitor, in care sa-si puna sperantele toti romanii", a declarat Solomon. Primele semnale ale nemultumirilor edilului sef al Craiovei au fost date imediat dupa desemnarea presedintelui PSD Dolj , atunci cand Antonie Solomon a pierdut sefia social-democratilor doljeni in favoarea deputatului Ion Calin. Solomon si-a dat demisia dupa mai multe saptamani de amenintari, fiind adresata, potrivit declaratiilor sale, chiar presedintelui PSD Dolj, Ion Calin. Vicepresedintele demisionar a mai spus ca nu se teme de un eventual boicot in Consiliul Local, pus la cale de fostii sai colegi de partid.
Presedintele PSD Dolj, deputatul Ion Calin, s-a aratat surprins de gestul primarului Solomon, cu atit mai mult cu cat acesta "declara ca ramane social-democrat, ca nu pleaca din partid decat cu picioarele inainte".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea