Social

#antonescu #premier #basescu #ponta

Antonescu vrea sa-l suspende pe Basescu, daca acesta nu il pune pe Ponta premier

Crin Antonescu a declarat, intr-o emisiune de la Antena 3, ca daca Traian Basescu nu il va nominaliza pe Victor Ponta ca premier, iar USL va obtine majoritatea mandatelor in Parlament, va incepe actiunea de suspendare a sefului statului.

Pe langa suspendarea presedintelui tarii, Crin Antonescu a declarat, in cadrul aceleiasi emisiuni, ca in cazul in care obtine peste 50% dintre mandate, va schimba si legislatia privind cvorumul la referendum si ca va instala un Guvern nou.

Presedintele PNL nu a ezitat sa faca afirmatii tendentioase la adresa presedintelui tarii. Printre cele mai des pomenite acuzatii sunt faptul ca are "apucaturi de securist", "este bolnav de multe lucruri" si ca "minte incurabil".

Pe de alta parte, Traian Basescu a declarat, marti, in cadrul unei emisiuni de la B1 Tv, ca liderul PNL "are busola pierduta si odata cu pierderea busolei a pierdut si orice sansa de a fi presedintele Romaniei".

Foto: Antena3.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea