Social

#tichete cadou rechizite #parinti tichete cadou #angajati tichete cadou # inceperea scolii #tichete cadou

Angajatii ar putea primi tichete cadou pentru rechizitele copiilor

Odata cu inceperea noului an scolar, parintii ar putea primi, in perioada 24 august – 18 septembrie, tichete cadou pentru a le cumpara copiilor rechizite si haine. Valoarea medie a tichetelor cadou cu aceasta destinatie este estimata la 200-250 lei/copil/angajat.

Institutiile private din toate domeniile de activitate pot acorda astfel de tichete, care se ofera din bugetul de cheltuieli sociale. De asemenea, sunt scutite de contributiile patronale si sunt deductibile fiscal in limita a 2% din fondul de salarii.

"In ultimul timp, putem observa o atentie marita a angajatorilor fata de pachetul de beneficii extra-salariale, iar avantajele se extind de la angajati la copiii acestora, pana la gradul de educatie la nivel national, pe termen lung", a constatat spune Elena Pap, director general al unuia dintre cei mai importanti emitenti de tichete valorice din tara.

In Romania, ocaziile cu care se acorda tichete cadou din fondul de salarii sunt evenimentele traditionale: 8 Martie, Paste, 1 Iunie si Craciun. Mai nou, a atras atentia angajatorilor si inceperea scolilor, a gradinitelor sau a zilelor de nastere sau onomastice ale angajatilor. in Franta, spre exemplu, tichetele Cadhoc se ofera si cu ocazia casatoriei unui angajat sau a venirii unui nou membru in familie scrie libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea