Social

Andreea Marin, actrita din cauza Mihaelei Radulescu

Zana Surprizelor este interesata de posibilitatea de a-si face debutul in cinematografie, scrie revista Story. Pana acum, diva a refuzat sa se implice in astfel de proiecte, insa eterna ei rivala, Mihaela Radulescu, a motivat-o sa faca in cele din urma si acest pas, ne-au spus apropiatii vedetei TVR 1.

Dupa cum ne-au obisnuit cele doua vedete de televiziune sa mearga cot la cot pe acelasi drum cu realizarile lor, indiferent ca tin de viata profesionala sau personala, era de asteptat ca Andreea Marin sa-si urmeze colega de breasla si intr-ale actoriei.

Surse din preajma sotiei lui Stefan Banica jr ne povestisera cu ceva timp in urma ca Andreea urmareste cu interes debutul actoricesc al Mihaelei. Insa ceea ce a determinat-o sa ia in calcul o aparitie pe marele ecran a fost rolul pe care fosta nevasta a sotului ei l-a primit recent in pelicula "Fall Down Dead", un thriller regizat de Jon Keeyes .

Sotul meu, actorul

Zana Surprizelor a avut o prima intalnire cu cativa producatori straini care i-au oferit un rol intr-o productie straina ce ar urma sa se filmeze in Romania, scrie revista Story. In timpul intalnirii, Andreea nu a uitat sa mentioneze numele lui Stefan si sa-si informeze interlocutorii ca sotul ei este si actor, nu doar cantaret, asa cum stiau acestia. Si, cum deciziile importante se iau in familie, diva le va da un raspuns producatorilor abia dupa ce se va sfatui si cu partenerul ei de viata.

Invitatia lui Lazarov

Oricum, pentru Andreea nu exista o singura varianta. Se pare ca Valeriu Lazarov o vrea in urmatoarea telenovela pe care o va face la Antena 1.

Daca nu intr-un rol-cheie, macar in calitate de invitat special. Andreea a negat orice legatura cu urmatorul proiect al lui Lazarov, cu cateva saptamani in urma, cand in presa au aparut primele informatii despre o posibila colaborare cu mogulul emisiunilor de divertisment. Ramane de vazut daca Zana Surprizelor va juca un rol si pe marele ecran,
nu doar la televizor.

"Andreea le va da un raspuns producatorilor abia dupa ce se va sfatui si cu partenerul de viata "

Avocata cu sfarsit tragic

Mihaela Radulescu s-a implicat la modul foarte serios in cinematografie. Dupa aparitia in filme romanesti ca "15" si " Legaturi bolnavicioase ", a venit si prima propunere de a juca intr-un film strain, in care va interpreta rolul unei avocate ucise de un psihopat.

Pelicula este realizata de acelasi regizor care a stat in spatele camerelor de filmat si la pelicula " Living and Dying " in care a jucat Monica Barladeanu, buna prietena a Mihaelei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea