Social

#cauze incendiu #spitalul de copii din iasi #incendiu spital #iasi #incendiu #spital

Ancheta in desfasurare dupa incendiul de la spitalul de copii din Iasi! Cum a pornit focul

Dupa incendiul izbucnit marti seara la Spitalul de copii “Sfanta Maria” din Iasi, autoritatile au deschis o ancheta.

Un incendiu puternic a izbucnit marti seara pe sectia de Terapie Intensiva a spitalului.  Flacarile au cuprins o incapere de la etajul 2 al spitalului. 30 de persoane, dintre care 12 pacienti, 7 apartinatori si 11 cadre medicale au fost evacuate in siguranta. Din fericire nu au existat victime, iar pompierii au intervenit rapid impiedicand incendiul sa se extinda in incaperile din vecinatate. 

"Personalul care a organizat evacuarea este personalul din clinicile de pediatrie de pe etajul respectiv. Era un cabinet medical in care cred ca erau documente medicale si mobilier, nu existau echipamente care puteau suferi. La timp s-au orpit toate sursele de oxigen, de curent electric", a declarat Diana Cimpoesu, medic sef UPU Iasi, potrivit realitatea.net. 

Autoritatile au deschis o ancheta pentru a stabili cauzele exacte ale producerii incendiului. Potrivit primelor informatii acesta ar fi pornit de la un scurtcircuit.  

Sursa foto: stirileprotv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea