Social

Anastasia Lazariuc, amanta lui Mihai Constantinescu

Mihaela Constantinescu, fosta sotie a cunoscutului cantautor Mihai Constantinescu , a decis sa rupa tacerea si a povestit intr-un interviu oferit revistei Tango care a fost motivul pentru care a divortat: Anastasia Lazariuc . Vedeta a relatat, cu lux de amanunte, cum si-a gasit sotul in pat alaturi de cea care ii devenise amanta.

Despre existenta unei relatii amoroase intre Anastasia Lazariuc si Mihai Constantinescu se vorbeste de ani de zile. Dar, pana acum, nici unul dintre ei nu a recunoscut ca ar fi fost iubiti. Cea care, in sfarsit, s-a decis sa dea cartile pe fata a fost Mihaela Constantinescu, fosta sotie a cantaretului. Declaratiile vin la sase ani dupa ce Anastasia l-a parasit pe Mihai, iar acesta, divortat de Mihaela, a inceput o alta relatie cu o solista mult mai tanara decat el.

DUSMANCE

Primele declaratii de razboi au fost facute in timpul emisiunii "Rezervat VIP", difuzata la Antena 1, unde Mihaela a fost intrebata de fosta amanta a lui Mihai Constantinescu. "Cine e Anastasia Lazariuc?" a spus Mihaela. Apoi, intr-un amplu interviu acordat revistei Tango, in numarul de luna aceasta, a ponegrit-o pe solista cum a stiut mai bine. "Nu m-a impresionat nimic la ea. Ce ar fi trebuit sa ma impresioneze, ca a venit de la Chisinau adusa de Mihai si ca s-a vopsit blonda pentru ca eu eram blonda? Sau ca o buna perioada a cantat pe scena cu hainele mele, pentru ca nu avea cu ce sa se imbrace la spectacole?!", a rabufnit Mihaela.



IN PAT CU COLEGUL MEU

In acelasi interviu, Mihaela povesteste care a fost momentul cand a decis sa divorteze. Venita acasa dintr-o calatorie, a gasit-o pe Anastasia in pat cu barbatul ei: "Ma intorceam din Italia. Era dimineata si ii spusesem lui Mihai sa nu vina sa ma ia, pentru ca era frig in aeroport si nu voiam sa raceasca. Cand am intrat in casa ea era pe patul meu, abia iesita din dus, cu halatul meu de baie, cu parul strans cu clamele mele, cu papucii mei. Si langa ea, in pat, era, somnoros, barbatul meu. Ea, la 6 dimineata, mi-a zimbit si mi-a spus: "Buna dimineata, musafir de dimineata!". N-am sa uit niciodata aceste cuvinte. Ea se simtea invingatoare, iar Mihai era fastacit ca un copil prins cu tema copiata. Iar eu eram impietrita de durere. In acea zi s-a intamplat ceea ce nu credeam sa se intample vreodata. Iubirea noastra s-a dus. Ireversibil. A murit. Era 1990. Am realizat ca Mihai, pentru prima oara de cand ne cunosteam, se indragostise. Au fost impreuna 10 ani".



BRATARA DE AMOR

Mihaela avea banuieli chiar dinainte sa o gaseasca pe Anastasia in pat cu sotul ei. "Am vazut la mana ei o bratara pe care Mihai mi-o facuse cadou cu ani in urma. Acum i-o daruise ei. O poarta si acum, poate fara sa stie ca imi apartine", a povestit Mihaela. Cei doi au divortat dupa 17 ani de convietuire. Fosta sotie a lui Mihai Constantinescu nu se opreste aici cu dezvaluirile presarate pe tot parcursul interviului.



FEMEILE SUNT RELE

Mihai Constantinescu ne-a declarat ca este surprins de aceste afirmatii si ca nu crede ca interviul acordat de fosta lui sotie are vreun sens. Cu toate aceastea nu a negat nici una dintre informatii . "Sunt niste lucruri caraghioase. Nu pot sa comentez rivalitatea dintre femei. Barbatii sunt mai concilianti. Ele sunt mult mai rele", ne-a spus intristat Constantinescu. "Imi pare rau ca nu am fost anuntat de nici una dintre ele. Sau macar sa fi fost sunat de cei care au publicat interviul, sa imi spun parerea. Am cazut la mijloc pentru ca singurul care pica prost sunt eu".



DACA ARE FRUSTRARI, SA SI LE REZOLVE

Anastasia Lazariuc a batut in retragere cand i-am povestit despre interviul dat de fosta ei rivala. Discreta, a incercat sa evite intrebarea. "Cu ea a nu am avut niciodata nimic. Cu Mihai am colaborat, am ramas colegi si prieteni", a spus mama Ilenei Lazariuc. In cele din urma, cantareata a rabufnit: "Daca are frustrari, sa si le rezolve cu cel cu care sta. Eu am intalnit-o doar de cateva ori, nu prea am ce sa spun despre ea. In privinta afirmatiilor pe care le-a facut despre mine, cred ca vin din niste frustrari personale.
Ar fi bine sa si le rezolve cu cel cu care
sta sau a stat".



DECIZIA DESPARTIRII

"Intre doi oameni se pot intampla lucruri si frumoase, si urate", ne-a mai declarat Anastasia Lazariuc. "Mie imi place sa las intotdeauna ceea ce e frumos la suprafata. Sigur ca au fost niste lucruri care m-au deranjat, de vreme ce am luat decizia despartirii. Eu sunt un om foarte rabdator, dar mi s-a taiat. Le doresc bine si lui, si ei".



O IUBITA CU 20 DE ANI MAI TANARA

Mihai Constantinescu a lasat vechile amoruri in urma. Dupa despartirea de Anastasia Lazariuc, solistul si-a gasit o noua muza. De ani buni, cantaretul se iubeste cu fosta componenta a trupei Etno, Simona Secrier . Diferenta de varsta de aproape 20 de ani dintre veteranul muzicii usoare si tanara colega de breasla a iscat multe comentarii la vremea cand a aparut in presa vestea ca cei doi artisti formeaza un cuplu. Apropierea dintre Simona si Mihai a fost la inceput profesionala.



SUB ARIPA LUI

Blonda cu ochi albastri-verzi are cu ce se lauda in ceea ce priveste talentul muzical si ani la rand a studiat pentru a se perfectiona. A inceput sa cante de cand era la gradinita, a urmat Scoala Populara de Arta, unde a studiat canto cu Viorela Filip, iar din anul 2000 a avut parte de succes alaturi de Etno, trupa alaturi de care a abordat cel mai in voga stil muzical de la acea data in Romania, etno-dance. Anul trecut, Simona si-a parasit colegii de trupa pentru a se lansa solo. Mihai Constantinescu a luat-o cu totul sub aripa lui pe tanara interpreta, se ocupa de cariera ei si de realizarea viitoarelor piese ale Simonei.
Ba chiar se vorbeste de ceva timp despre un duet pe care cantareata s-ar pregati sa-l faca cu iubitul ei.
Acum, Mihai Constantinescu ii compune melodii Simonei Secrier

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea