Social

# ambalaj sporire cadouri #cadouri

Ambalajul cadourilor sporeste efectul wow al cadourilor oferite

Prima impresie conteaza, se spune adesea in diverse contexte. Aceasta sintagma se aplica foarte bine si in cazul cadourilor oferite in orice ocazie. Cand primesti un cadou, conteaza mult partea estetica, modul in care arata ambalarea acestui dar. Cu cat cutia cadoului este mai impresionanta din punct de vedere estetic, cu atat mai mult va creste interesul pentru cadou. De asemenea, creste si dorinta puternica de a descoperi continutul din cutia cadou.

Pentru cutii cadou cu design deosebit de placut, se poate apela cu succes la magazine online specializate in decoratiuni si ambalaje cadouri. Pentru cutii ambalare cadouri, trebuie alese variante in functie de cadoul oferit, dar si de contextul in care se ofera acel cadou. Cele mai multe cutii de cadouri au un design elegant, festiv. Eleganta poate fi la pachet cu simplitate!

Detaliile conteaza enorm cand oferi un cadou. Este foarte indicat sa il ambalezi cat mai frumos, folosind cutii de cadouri special concepute pentru a creste intensitatea momentului. Uneori, chiar si un cadou care nu este poate extrem de inspirat creste ca valoare in ochii celui care il primeste tocmai datorita ambalajului deosebit. Un cadou simplu, banal, capata o aura speciala daca este ambalat cu efectul wow atat de des invocat. Daca acel cadou oferit este in sine impresionant, alaturi de un ambalaj de cadou cu totul deosebit, rezultatul final, cumulat, va fi de proportii epice!

"Surprinde-i intotdeauna pe cei dragi nu doar cu un cadou minunat sau cu un buchet de flori deosebit, ci si cu un ambalaj pe masura. Puteti merge pe cutii ambalaje clasice, mai colorate sau non conformiste. Atata vreme cat impachetati cadoul cu drag, nu aveti cum sa dati gres: ambalaje clasice, colorate sau cu diverse cu modele. O cutie pentru cadouri sau aranjamente florale poate avea diferite forme, culori si materiale. Cutii ambalaje cilindrice, in forma de inimioare, din plastic sau catifea, puteti alege din peste 500 de modele la preturi accesibile", spun cei de la Figodecor.ro, magazin online specializat in decoratiuni, marturii, cadouri si aranjamente florale, care comercializeaza inclusiv cutii cadouri si ambalaje cadouri cu acel efect wow mai sus mentionat.

Cum impachetam corect un cadou?

Este nevoie de mai mult decat simpla hartie de impachetat cadouri. Ideale sunt cutiile de cadou sau pungile speciale de cadou, ambele variante avand o eleganta sporita. Cadoul va arata impresionant, unitar, chiar daca va contine in interior mai multe elemente. Alegand astfel de optiuni de cutii cadouri, continutul nu este afisat clar si nici macar nu poate sa fie intuit la momentul acordarii cadoului, ceea ce mareste suspansul, creste valoarea surprizei. Efectul de surpriza este foarte important in asociere cu oferirea de cadouri - chiar si cand nu recunosc, oamenii se bucura de fapt de surprize, de descoperire.

Cele mai multe cadouri sunt oferite in perioada Sarbatorilor importante din an - Craciun, Paste, dar si 1 - 8 Martie, Ziua Indragostitilor - Dragobete, 1 iunie. De asemenea, se ofera cadouri de zilele de nastere, de zilele onomastice, dar si cu alte ocazii - alte momente personale de sarbatoare, inclusiv nunti sau botezuri. Cadourile se pot oferi fara un motiv anume - o vizita la o persoana draga este un motiv suficient de a fi generos.

FOTO: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea