Social

#femei defavorizate #asociatia pe stop #absorbante #always

Always, un brand P&G, sustine si in acest an beneficiarele Asociatiei Pe Stop, femei din medii defavorizate, cu peste 220.000 de absorbante distribuite gratuit

Donatia de peste 220.000 de absorbante oferita de Always asigura necesarul de produse de igiena menstruala pentru aproximativ 1000 de fete si femei vulnerabile din medii defavorizate, beneficiare ale Asociatiei Pe Stop, pentru o perioada de un an. Aproximativ jumatate dintre aceste beneficiare (500) se afla in Bucuresti, iar restul se regasesc in diverse comunitati din tara, precum judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Calarasi, Dambovita, Dolj, Galati, Gorj si Sibiu.

 

Lipsa de produse de ingrijire intima este o problema globala semnificativa cu care se confrunta multe femei. Aceasta nu se rezuma doar la limitarile financiare, ci si la lipsa educatiei menstruale sau lipsa accesului la conditii de igiena adecvate. Combaterea saraciei menstruale necesita eforturi sustinute pentru a asigura ca toate femeile si fetele au acces la produse menstruale, educatie adecvata si sustinere, astfel incat menstruatia sa nu mai fie o sursa de stigmat si suferinta.

Always crede in importanta solidaritatii si sustinerii reciproce motiv pentru care s-a alaturat si in acest an initiativei Asociatiei Pe Stop. Donatia de peste 220.000 de absorbante garanteaza accesul la produsele de igiena menstruala pentru femeile si fetele care se afla in situatii defavorizate timp de un an.

Asociatia Pe Stop ajuta aproximativ 1000 de beneficiare din Bucuresti si zonele rurale in fiecare luna prin distributia de produse esentiale de igiena menstruala. In plus, organizeaza ocazional cursuri de igiena, astfel incat sa ofere acces femeilor la produse si informatii adecvate pentru igiena menstruala.

”Ultimul an a fost esential in dezvoltarea retelei Pe Stop, pentru ca am extins activitatile - care initial se intamplau predominant in Bucuresti - in comunitati vulnerabile din restul tarii. Extinderea aceasta nu ar fi fost posibila fara sustinerea si increderea partenerilor de la Always Romania, care ne furnizeaza absorbantele de care avem nevoie pentru a respecta promisiunea facuta beneficiarelor noastre - aceea de a le sustine pentru ca ele sa-si poata gestiona menstruatia in siguranta si cu demnitate.” - Irina Vasilescu, presedinta Asociatiei Pe Stop a declarat Irina Vasilescu, presedinta Asociatiei Pe Stop.

Despre Pe Stop

Asociatia Pe Stop lupta cu saracia menstruala din Romania incepand cu anul 2018. Distribuim lunar pachete gratuite cu produse de igiena menstruala fetelor si femeilor vulnerabile, organizam cursuri de igiena si facem demersuri pentru ca legislatia sa faciliteze accesul persoanelor vulnerabile la produsele de care au nevoie pentru a se ingriji in siguranta si cu demnitate. Aflati mai multe la www.pestop.org

Despre Always

Always®, lider mondial in domeniul produselor de ingrijire intima pentru femei, ofera o gama variata de absorbante concepute pentru a corespunde oricarui tip de corp, flux de menstruatie si oricarei preferinte. Gama de produse Always include Always Ultra, Always Platinum, Always Cotton Protection, Always Liners. Pentru mai multe informatii, va rugam sa vizitati https://www.youtil.ro/

Despre Procter&Gamble

P&G deserveste consumatori oferind unul dintre cele mai puternice portofolii ce include branduri de incredere, de calitate si superioare precum Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gillette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® si Whisper®. Comunitatea P&G desfasoara operatiuni in aproximativ 70 de tari din intreaga lume. Va rugam sa vizitati http://www.pg.com pentru cele mai recente noutati si informatii suplimentare despre P&G si brandurile sale.

FOTO: bylarisabalta.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea