Social

#pui infectat salmonella # pui infectat #retragere produse #salmonella

ALERTA! Pui infectat cu Salmonella, retras de la raft! Nu il consuma!

Este alerta alimentara in Romania. Un lot intreg de carne de pui a fost retras de la raft deoarece carnea este contaminata cu Salmonella Enteritidis.

Anuntul a fost facut de ANSVSA (Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Sigranta Alimentelor). Potrivit anuntului carnea de pui comercializata de Cedrob S.A. este retrasa de la rafturi, iar cei care au cumparat produsul sunt sfatuiti sa nu o consume, si sa o returneze in magazin, in baza bonului fiscal.

Este vorba despre sferturi posterioare de pui, congelate, produse de Cedrob S.A., ce are data de expirare 10. 07.2025. Produsul contaminat vine la pachet de 10 kg si face parte din lotul 191/3/23.

“Detalii referitoare la ceea ce este in neregula cu produsul: Contaminarea produsului cu Salmonella Enteritidis.

Masuri pe care trebuie sa le ia consumatorul: 

In cazul in care ati cumparat produsul mentionat mai sus, va  rugam sa nu il consumati si sa il returnati in magazinul de la  care l‐ati achizitionat in baza bonului fiscal.  

Ne cerem scuze pentru eventualele inconveniente  cauzate de acest incident!”, se arata in anuntul postat pe site-ul ansvsa.ro.

Produsele pot fi returnate pana pe 11 decembrie 2023, in urmatoarele magazine din care au fost achizitionate, in baza bonului fiscal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea