Social

#vreme ain bucuresti # alerta meteo #vreme rea #starea vremii #meteo

Alerta meteo! Cod gaben de vreme rea pentru urmatoarele ore. Ploi, lapovita si ninsori

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari de vreme rea pentru urmatoarea perioada. Sunt anuntate ploi, lapovite si ninsori care vor afecta o mare parte a tarii. De asemenea, este cod galben de vant pentru mai multe regiuni ale tarii. Iata cum va fi vremea in urmatoarele ore si ce se intampla in Bucuresti.

 

In intervalul 15 martie, ora 16:00 – 16 martie, ora 20:00 este in vigoare o atentionare de vreme rea ce vizeaza fenomene precum: intensificari ale vantului si precipitatii moderate cantitativ.

“In intervalul mentionat, precipitatiile se vor extinde treptat dinspre vest si vor cuprinde cea mai mare parte a tarii. Vor fi ploi, iar in noaptea de miercuri spre joi (15/16 martie) si in prima parte a zilei de joi in dealurile vestice, dar si in zonele mai joase din Maramures, Transilvania si nord-vestul Moldovei se vor semnala si lapovite si ninsori. La munte, din seara zilei de miercuri vor predomina ninsorile si se va depune strat nou de zapada, local mai consistent in Carpatii Occidentali si vestul Carpatilor Meridionali. Pe alocuri, cantitatile de apa vor depasi 10...15 l/mp.

Vantul va avea intensificari temporare in regiunile vestice, iar din dimineata zilei de joi si in cele estice, sud-estice, precum si pe crestele montane, cu viteze in general de 45...55 km/h.”, anunta ANM.

COD GALBEN de vant

In intervalul de valabilitate: 15 martie, ora 18:00 – 16 martie, ora 18:00, va intra in vigoare o atentionare de tip cod galben de intensificari ale vantului care vizeaza mai multe zone ale tarii.

“In intervalul mentionat, local si temporar, mai ales in zona de campie din Crisana si Banat vor fi intensificari ale vantului cu viteze de peste 55...60 km/h.”, anvertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In intervalul 15 martie ora 16:00 – 16 martie, ora 20:00, vremea se va raci usor ajungand la temperaturi sub normalul perioadei. Vor fi innorari accentuate si sunt conditii de ploaie.

“Vremea se va raci, astfel de la o temperatura de 3...5 grade in dimineata zilei de joi, se va ajunge la o maxima de 8...9 grade (valori termice diurne ce se vor situa usor sub mediile multianuale). Cerul va avea innorari, mai accentuate pe parcursul zilei de joi, cand temporar va ploua. Vantul va sufla in general moderat.”, anunta ANM.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea