Social

#cod galben de vreme rea # alerta meteo #vreme rea #ploi #vant puternic

Alerta de vreme rea! Cod galben de vant puternic. Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe alerte de vreme rea, valabile in urmatoarele zile. Este cod galben de vant puternic si ploi torentiale care vor afecta mai multe zone ale tarii, in urmatoarele ore.

 

COD GALBEN de vant si ploi torentiale

In intervalul 27 octombrie, ora 12:00 – 27 octombrie, ora 23:00, va intra in vigoare o atentionare de tip cod galben de intensificari ale vantului, averse insemnate cantitativ, ce va afecta o mare parte a tarii.

“In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in Banat, Crisana, Maramures, nord-vestul Transilvaniei si la munte, cu viteze in general de 50...70 km/h, iar la altitudini mai mari de 1700 m de peste 80...90 km/h.

In judetul Maramures, precum si in zona de munte a judetelor Bistrita-Nasaud, Mures, Cluj, Alba, Hunedoara, Arad si Bihor, vor fi averse insemnate cantitativ si se vor acumula 20...30 l/mp si izolat peste 40...50 l/mp.

Temporar vantul va avea intensificari si in restul Transilvaniei, cu viteze in general de 40...50 km/h.”, avertizeaza ANM.

COD GALBEN de vant

In intervalul 27 octombrie, ora 23:00 – 28 octombrie, ora 10:00, este alerta de tip cod galben de intensificari ale vantului, care va afecta mai multe judete din tara.

“In intervalul mentionat, vantul va avea intensificari in zona montana, iar in primele ore si in nordul Crisanei, Maramures, vestul Transilvaniei, cu viteze in general de 55...75 km/h.

La altitudini de peste 1700 m, vantul va sufla tare, cu rafale de peste 80...100 km/h.

Temporar vantul va avea intensificari si in restul Transilvaniei si al Moldovei, cu viteze in general de 40...50 km/h.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

In Bucuresti, in intervalul 27 octombrie, ora 12:00 – 28 octombrie, ora 10:00, vremea va fi deosebit de calda, astfel ca temperatura maxima va fi de 27...28 de grade, iar cea minima de 13...15 grade. Cerul va fi temporar noros, iar noaptea vor fi conditii ca trecator sa ploua slab. Vantul va sufla moderat, cu unele intensificari in a doua parte a intervalului, cand la rafala se vor atinge viteze de pana la 35...40 km/h.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea