Social

#alerta de vreme rea #cod galben de ploi #avertizare meteo #vreme rea

Alerta de vreme rea! Cod galben de ploi in 13 judete. Ce se intampla in Bucuresti

Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis o alerta de vreme rea de tip cod galben de ploi. 13 judete din tara vor fi afectate de ploile torentiale care vor ajunge, pe alocuri, la peste 50 de litri pe metrul patrat.

 

Potrivit ANM, avertizarea de tip cod galben de ploi este valabila in intervalul 13 decembrie, ora 02:00 – 14 decembrie, ora 10:00 si afecteaza zone precum: Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali.

„In intervalul mentionat, in Banat, Crisana, Maramures, vestul si nordul Transilvaniei, precum si in Carpatii Occidentali, nordul Carpatilor Orientali si vestul Carpatilor Meridionali va ploua si se vor acumula cantitati de apa de 25...40 l/mp si izolat de peste 50 l/mp. La munte ploile vor determina topirea stratului de zapada, iar la altitudini de peste 1500 m, in nordul Carpatilor Orientali, trecator vor fi precipitatii mixte.”, avertizeaza ANM.

Cum va fi vremea in Bucuresti

Marti, 12 decembrie, valorile de temperatura se vor situa peste mediile multianuale, astfel ca temperatura maxima va fi de 7...9 grade. Cerul va fi temporar noros si vor fi posibile ploi slabe, iar vantul va sufla slab si moderat. Temperatura minima va fi de - 3...0 grade miercuri dimineata si de 1...3 grade joi dimineata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea