Social

Adversar EURO: Seedorf a refuzat convocarea la nationala Olandei!

Unul dintre adeversarii nostri de temut de la euro 2008, , a socat intreaga Olanda, dupa ce a luat decizia de a se auto-exclude din lotul pe care Van Basten il va deplasa la Campionatul European. Vestea a fost data de insusi selectionerul Portocalei Mecanice, care a declarat ca fotbalistul l-a sunat luni noapte pentru a-i comunica decizia sa.

 Mijlocasul in varsta de 32 de ani a fost foarte hotarat in timpul conversatiei si nici vorbele fostei glorii ale nationalei Oranje, acum selectioner, nu au mai putut schimba nimic. „Nu ma asteptam la asa ceva! I-am spus lui Clarence ca il respect foarte mult, ca persoana si ca jucator, dar a fost de neclintit”, a declarat Marco van Basten. Fotbalistul lui AC Milan a inscris 11 goluri in cariera sa la prima reprezentativa, dintr-un total de 87 de meciuri. In mandatul actualului tehnician al Olandei, Seedorf a jucat zece partide, in cinci dintre ele fiind titular. Insa a trebuit sa astepte amicalul cu Anglia, din noiembrie 2006, ca sa poata reveni la nationala, dupa debarcarea lui Dick Advocaat. Mijlocasul nu si-a anuntat retragerea pana acum, dar cu siguranta nu se va prezenta la EURO 2008.

Planul sau poate fi unul mai amplu in acelasi timp. Daca nu si-a anuntat retragerea definitiva de la nationala, Seedorf se pregateste atunci de o viata noua la prima reprezentativa. Iar cel mai bine ar fi sa apara in peisaj imediat cu instalarea selectionerului Bert van Marwijk, care va prelua functia imediat dupa Campionatul European. Aceasta decizie a dat peste cap lotul provizoriu al Olandei, care a ramas acum in 29 de jucatori. Ultima data la care Van Basten poate anunta lotul final la UEFA este 28 mai.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea