Social

#nastase #adrian nastase #cluj #intalnire #basescu

Adrian Nastase crede in mesaje electorale diferite pentru zone diferite ale tarii

Adrian Nastase a fost ieri in vizita la Cluj , ocazie cu care a subliniat importanta existentei unor mesaje specifice pentru Transilvania si Moldova in campania pentru prezidentiale si a criticat faptul ca i-a fost refuzat accesul pe santierul autostrazii din Ardeal.

Fostul premier s-a aflat la Cluj pentru o dezbatere a filialelor transilvanene referitoare la infrastructura. El le-a spus colegilor sai din teritoriu ca adaptarea mesajelor la zona sunt foarte importante, incurajandu-i pe PSD-istii din zona sa incerce sa se diferentieze de ceilalti. In plus, Nastase a precizat faptul ca a ramas in relatii bune cu “ grupul de la Cluj ”, spre care a lansat invitatia de a se gandi daca mai vor sa mai faca politica.

“Este important ca vocile colegilor nostri din aceasta zona, care au fost intr-o lunga convalescenta , sa fie auzite din nou”, a declarat Nastase la Cluj, fiind citat de Cotidianul. El a continuat discursul cu critici aduse “premierului Traian Basescu”, despre care a spus ca atat timp cat acesta va fi presedinte, nici o alianta de guvernare nu va putea functiona.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea