INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Adomnitei desfiinteaza testele nationale

Ministrul educatiei Cristian Adomnitei vrea sa desfiinteze testele nationale deoarece ele reprezinta un “examen anacronic”. cristian adomnitei a anuntat luni ca testele nationale vor fi inlocuite peste patru ani cu tezele cu subiect unic . “Testele nationale sunt anacronice, mai ales ca sunt obligatorii 10 clase. Vom face tezele cu subiect unic semestrial, de la prima clasa de gimnaziu ", a declarat Adomnitei la finalul aniversarii a zece ani de activitate a programului Cisco Networking Academy . Sistem de evaluare continua Ministerul Educatiei vrea sa introduca tezele unice ca sistem de evaluare continua pentru fiecare clasa de gimnaziu, pentru ca in cazul unui esec elevul sa nu fie “marcat pe viata”. "Acest lucru nu este posibil in cazul testelor nationale, unde daca elevul greseste este marcat pe viata", este de parere ministrul. Desfiintarea testelor nationale va fi reglementata prin noul pachet legislativ al invatamantului, care va fi gata pana la 1 septembrie , a incheiat ministrul. Noul pachet legislativ al invatamantului mai cuprinde schimbari majore atat in structura invatamantului preuniversitar cat si in structura bacalaureatului .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea