INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Acupunctura, benefica in lombosciatica

Pentru ca atat lumbago, cat si lombosciatica sunt afectiuni inrudite atat etiologic, cat si ca tratament prin acupunctura , in ambele suferinte se aplica acelasi tratament. Prin suferinte de lumbago se intelege o durere care afecteaza doar zona lombara. Atunci cand aceasta durere iradiaza pe unul sau ambele membre inferioare, diagnosticam o lombosciatica. Cauzele sunt frigul, umezeala , circulatia proasta pe vasele care iriga membrele inferioare si deficitul energetic al rinichilor. Deficitul energetic al rinichilor este determinat de munca epuizanta (fizica sau intelectuala) neurmata de odihna adecvata, excesele sexuale la barbati sau multiplele sarcini la femei etc. Tratamentul prin atat in lumbago, cat si in lombosciatica se face de catre medicul acupunctor, el fiind diferentiat pentru fiecare bolnav. Tot medicul specialist ne stabileste in perioada de tratament o dieta adecvata si exercitile fizice pe care le vom face obligatoriu la domiciliu. In profilaxia afectiunilor coloanei vertebrale, unele a muncii sunt foarte importante. Ridicarea greutatilor se face intai prin flexarea genunchilor. Statul pe scaun trebuie sa se faca cu spatele sprijinit de spatarul scaunului si cu picioarele incrucisate sub scaun. Exercitiile fizice trebuie recomandate numai de medic. Tratamentul prin acupunctura se poate face concomitent cu cel medicamentos.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea