Social

# achr #modern #clasic

ACHR -clasic si modern in acelasi timp

De mai bine de 10 ani, numeroase schimbari apar continuu in peisajul serviciilor de contabilitate, salarizare si consultanta financiara. Aceste schimbari sunt generate de noile instrumente software, de schimbarile socio-economice recente, de cele mai moderne capacitati tehnice, ori de modificari in cadrul legislativ. Ce au in comun aceste schimbari in domeniul contabilitatii si serviciilor conexe? Posibilitatea antreprenorului, adica a clientului nostru, de a face singur mai multe operatiuni, de a verifica si actualiza toate informatiile, rapoartele sau instrumentele cheie in operatiunile financiar-contabile, totul in regim propriu.

 

Astfel, nu de putine ori, antreprenorul de astazi are la dispozitie o platforma online prin care isi poate incarca toate documentele, isi poate verifica singur toate informatiile si rapoartele relevante. Practic, antreprenorul de astazi, cel putin cel ce administreaza un IMM in mod particular, plateste un abonament de contabilitate ca sa isi poata face singur contabilitatea. Sau daca nu toata contabilitatea, pentru ca sigur, nu este expert contabil,  atunci o parte insemnata a acesteia. Aceasta este etapa temporara a noului modern. Clientul nostru, antreprenorul, investeste timp si energie pentru a-si executa singur o parte a serviciului de contabilitate.

Ce se castiga si ce se pierde?

  • Pierde: in primul rand timp si energie din partea antreprenorului. Castiga in schimb un grad de control sporit.
  • Pierde: oportunitatea de a fi consultat si sfatuit de un expert contabil cu experienta, ori de un economist care a intalnit situatii diverse, complicate, din care a invatat pretioase lectii pentru toti viitorii antreprenori. Castiga in schimb un pret mai bun.
  • Pierde: perspectiva si atentia catre lucrurile cu adevarat importante pentru el, afacerea lui, dezvoltarea si orientarea acesteia.
  • Pierde: oportunitati & idei, care ar fi aparut in contact cu oameni creativi, pregatiti si care inteleg dinamica mediului de afaceri.

ACHR este un sustinator declarat al mediului de afaceri din Romania, motiv pentru care ne-am modernizat solutiile si felul in care venim in intampinarea IMM-urilor autohtone pastrand in acelasi timp neschimbat, sau clasic daca vreti, rolul pe care intelegem sa ni-l asumam. Misiunea noastra este de a ajuta partenerii sa creasca si sa isi indeplineasca obiectivele de business. Nu vrem sa invatam clientul cum ar fi daca si-ar face singur contabilitatea sau o parte din ea, printr-o platforma online prietenoasa, sau o aplicatie mobila la indemana. Din contra, vrem sa-l degrevam si mai mult de orice sarcina suplimentara, de nevoia de a investi timp suplimentar pentru introduceri de date, de verificari - revericari etc.. Vrem sa se poata concentra pe ceea ce este esential, sa-l sfatuim si sa fim alaturi de el cu toate resursele disponibile.

ACHR sfatuieste antreprenorii din Romania ca, oricat de tentant ar fi, sa caute si sa investeasca in sfatuitorii lor financiar-contabili si nu in solutii software. Astfel, echipa ACHR este una bine inchegata formata din profesionisti cu experienta: experti contabili, economisti, specialisti in resurse umane, consultanti in domeniul financiar-fiscal. Chiar daca promovam modelul clasic de firma de contabilitate, aceea in care firma de contabilitate nu presteaza doar un serviciu obligatoriu ci devine un partener spre cresterea afacerii tale. ACHR sustine micii antreprenori prin cursuri si seminarii organizate periodic, ajuta la intelegerea celor mai bune practici in domeniu prin cartea publicata, anume “Claritate si acte in ordine pentru antreprenori”, carte citita si apreciata de sute de antreprenori numai in ultimul an. Nu in ultimul rand, pe site puteti gasi informatii valoroase intr-un mod accesibil si bine structurat.

ACHR te invita la o discutie aplicata despre cum poti creste!

Sursa foto: achr.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea