Social

#elicopter smurd #microbuz #accident

Accident terifiant! Un microbuz sa izbit de un copac, in judetul Cluj. Mai multe persoane ranite. A fost solicitat elicopterul SMURD

Un accident teribil a avut loc in Cluj, in aceasta dimineata. Un microbuz s-a izbit de un copac, in incercarea de a evita coliziunea cu un alt autoturism. Mai multe persoane au fost ranite.

 

Accidentul s-a produs pe DJ 109, in localitatea Vultureni, din judetul Cluj. Patru persoane au fost ranite si a fost chemat elicopterul SMURD in ajutor.

"Din primele cercetari efectuate la fata locului, politistii au constatat ca un barbat, de 38 de ani, din comuna Rascruci, care conducea un microbuz in care se aflau trei pasageri, intr-un varf de rampa ar fi incercat sa evite coliziunea cu un utilaj care se deplasa in aceeasi directie si ar fi pierdut controlul asupra autovehiculului, ulterior a parasit partea carosabila si a intrat in coliziune cu un arbore. (...) In urma evenimentului, atat conducatorul auto, cat si ceilalti trei pasageri, cu varste cuprinse intre 21 si 41 de ani, au necesitat ingrijiri medicale", a transmis IPJ Cluj.

Conducatorul microbuzului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. In momentul de fata, politistii desfasoara cercetari pentru vatamare corporala din culpa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea