Social

#cearcane #migrene #apa #slabit #tratament migrene #metoda slabit

A scapat de durerile de cap si a intinerit rapid printr-o metoda absurd de simpla

Sarah, o femeie in varsta de 42 de ani, a suferit de migrene ani la rand. In plus, ea avea si grave probleme cu digestia. Satula de suferinta, femeia a hotarat sa respecte simplul sfat al medicilor de a bea cel putin trei litri de apa pe zi.

Dupa doar o saptamana, rezultatele au fost unele remarcabile. Sarah a scapat de durerile de cap si, in plus, parca a si intinerit. Ea a scapat rapid si de cearcanele care o chinuiau de ani buni si a slabit si jumatate de kilogram.

"Eu am 42 de ani, insa aratam ca la 52, ceea ce este socant. Aveam cearcane si asta ma facea sa arat obosita, cu riduri. Aratam foarte palida. Fiica mea, Alice, in varsta de 8 ani, si Betty, de 4 ani, mi-au spus ca arat de parca as avea 100 de ani", a povestit femeia.

Vazand rezultatele miraculoase, Sarah a continuat acest experiment timp de 28 de zile, iar in scurt timp transformarile au continuat sa o socheze. In doar doua saptamani, ea a slabit doua kilograme, iar tenul sau arata mult mai tanar.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea