Social

A incetat din viata pictorul Sabin Balasa

Pictorul Sabin balasa a murit, ieri, in jurul orei 16.30, la Spitalul "Sf. Maria", unde era internat in stare grava din cauza unui cancer generalizat, decesul survenind unui atac de cord .

Pictorul Sabin Balasa se afla in stare grava in clinica de chirurgie generala a Spitalului Clinic "Sf. Maria" din Bucuresti si suferea de cancer generalizat si paraplegie, dupa ce medicii constanteni i-au extirpat luna trecuta o tumoare pulmonara de 30 de centimetri.

Balasa a fost internat la spitalul bucurestean la inceputul lunii martie, cu diagnostucul " neoplasm cu punct de plecare peluro-pulmonar cu multiple determinari secundare; paraplegie", a anuntat intr-un comunicat de presa purtatorul de cuvant al spitalului, Catalin Pivniceru. Diagnosticul a fost comunicat la dorinta expresa a pictorului.

Balasa a fost operat, la inceputul lunii februarie, la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta pentru extirparea unei turmori. Potrivit medicilor, pictorul a ajuns, la recomandarea unui cunoscut chirurg, la spitalul din Constanta, dupa ce a fost consultat de specialisti din Bucuresti, China si Franta , care au refuzat sa efectueze interventia chirurgicala deoarece era prea riscanta. Sabin Balasa, in varsta de 75 de ani, a fost operat de o echipa de medici de la Clinica de Chirurgie Cardio-Vasculara, interventie care a fost realizata de prof.dr. Mircea Patrut.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea