Social

# arome placute narghilea # arome narghilea #narghilea

6 trucuri prin care puteti obtine arome mai placute de la narghilea

Gustul este un aspect esential pe care si-l doresc si pe care il asteapta fumatorii de narghilea. Iata ca exista mai multe moduri prin care se poate obtine o aroma bogata si intensa. Desi este usor sa obtineti mult fum, asta poate afecta calitatea gustului, precum si intreaga experienta de a fuma narghilea. Pentru a va bucura de o experienta mai lunga, mai relaxanta si mai placuta, poate fi necesar sa recurgeti la anumite trucuri.

Iata cateva idei care va pot ajuta sa obtineti o aroma mai intensa, mai placuta si mai bogata de fiecare data cand fumati narghilea:

Nu tineti tutunul langa carbune

Nu expuneti tutunul langa carbunii care ard atunci cand fumati. Ori de cate ori carbunele intra in contact cu tutunul, caldura denatureaza tutunul si ii strica gustul. Daca vi se intampla acest lucru, s-ar putea sa simtiti un gust distinct de ars. Tutunul si aromele de narghilea se vor raspandi cat mai bine pe toata suprafata vasului de narghilea. Iar pentru un gust si mai bogat, aromele se vor depozita la frigider sau ferite de soare.

Cu cat vasul este mai adanc, cu atat mai bine

Cu cat bolul pentru narghilea este mai adanc, cu atat este mai bine pentru circulatia aerului. In mod ideal, intre carbune si tutun ar trebui sa existe suficient loc cat sa se formeze o perna de aer.

Folositi carbuni naturali

Desi poate fi tentant sa folositi carbuni instant, acestia ard prea repede, produc multa cenusa si, in loc sa simtiti gustul aromelor utilizate, veti simti mai degraba gust de carbune. Cei mai apreciati carbuni pentru narghilea sunt cei naturali, din nuca de cocos, care ard mai incet, intensifica aromele si prelungesc experienta de fumat narghilea. Aici cu siguranta gasiti carbuni pentru narghilea, inclusiv carbuni din cocos.

Permiteti tutunului sa se adapteze

Inainte de a pune tutunul in vasul de narghilea, asezati-l pe o suprafata timp de aproximativ 20-30 de minute. Acest lucru va ajuta tutunul sa se adapteze mai bine atunci cand este despachetat. Tot ce trebuie sa faceti este sa il presarati pe o bucata de hartie, sa il lasati sa intre in contact cu aerul ambiant, dupa care sa il puneti in bolul de narghilea. Astfel, are loc aclimatizarea tutunului, care ii confera o aroma mai puternica, deoarece substanta este echilibrata la temperatura exteriora.

Presarati tutunul

Presarati tutunul in loc sa il puneti in vas ca pe o bucata intreaga. Raspandind tutunul pe toata suprafata vasului, aerul fierbinte va circula mai bine, ceea ce va asigura un fum mai dens si o aroma mai intensa.

Nu in ultimul rand, faceti mai multe gauri mai mici in loc de gauri mai mari. In loc sa faceti gauri mari in folie, folositi un ac simplu pentru a perfora mai multe gauri mici pe toata suprafata foliei pentru a permite trecerea unei cantitati mai mari de aer. Cu cat circulatia aerului este mai buna, cu atat se distribuie mai uniform caldura, ceea ce garanteaza un gust mai bun, o aroma mai intensa si o sesiune mai lunga de fumat narghilea si de socializat cu prietenii.

FOTO: freepik.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea