Social

#autobuz bucuresti #traseu modificat #bucuresti

6 autobuze din Bucuresti vor avea traseul modificat incepand de sambata, 16 martie

Pentru fluidizarea traficului din Bucuresti, Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara pentru Transport Public Bucuresti – Ilfov (TPBI) si STB a luat decizia de a modifica traseul a sase autobuze.

Astfel, incepand de sambata, 16.03.2024, autobuzele liniilor 112, 205, 301, 330 si 605, precum si cele ale liniei de noapte N119 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bulevardul Aerogarii, pana la Str. Neagoe Voda.

Potrivit dispozitiilor TPBI, autobuzele liniilor 112, 301, 330 si N119 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor de pe Bd. Aerogarii, numai pe sensul spre Sos. Bucuresti-Ploiesti, de la intersectia cu Str. Nicolae Caranfil pana la Str. Neagoe Voda, iar autobuzele liniei naveta 605 vor circula pe calea de rulare a tramvaielor pe ambele sensuri,pe aceeasi portiune. Linia 205 va functiona pe calea de rulare a tramvaielor, pe sensul spre Sos. Bucuresti-Ploiesti, doar de la intersectia cu Bd. Ficusului pana la Str. Neagoe Voda.

Pe traseul modificat, autobuzele liniilor 112, 301, 330 si N119 (pe sensul spre Sos. Bucuresti – Ploiesti) si 605 (pe ambele sensuri) vor opri in statiile de la peronul liniei de tramvai „Apicola” si „Piata Baneasa”, iar vehiculele liniei 205 vor efectua (pe sensul spre Sos. Bucuresti – Ploiesti) statia de la peron „Piata Baneasa”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea