Social

#castiguri #locuri de munca #videochat

5 motive wow sa te angajezi in videochat in Iasi

Videochatul in Iasi e mai cautat ca oricand. Celelalte joburi nu-ti ofera nici pe departe avantajele de a fi model. Mai ale la un studio mare. As ca acum sunt zeci de interviuri de angajare in fiecare zi.

 

Studiourile care se respecta angajeaza si mai multe persoane in echipele lor, ca sa te poata ajuta. La Heylux, facem asta pentru a pastra calitatea trainingului la cel mai inalt nivel. De asta am ajuns la 14 colege pe partea de training. Asa poti fi sigura ca ne ocupam de tine asa cum trebuie inca din primul moment.

Poate ca tu esti obisnuita cu joburile astea de rand. Dar videochatul e diferit un pic, in sens pozitiv. Nu esti limitata de nimic, asa cum se intampla cand lucrezi ca vanzatoare, ospatarita sau secretara.

Permite-mi, te rog, sa-ti dau numai 5 exemple de avantaje ale tale la Heylux. O sa ti se para wow pe buna dreptate. Pur si simplu esti tratata la un alt nivel. Iti merge mult mai bine si poti ajunge repede la independenta financiara.

Esti gata sa incepem? Iata cele 5 motive sa te angajezi in videochat in Iasi chiar acum:

1. Castigi fara limite

Exact, ai inteles bine: la jobul asta nu iti limiteaza nimeni salariul. De fapt, nici nu exista salariu. Castigi cat vrei, in functie de cat de multa energie investesti in succesul tau. Recordul absolut de incasari la Heylux este de 106.040 dolari intr-o singura luna de videochat.

Ei, cum ti se pare? Mult, foarte mult sau extraordinar? La noi e insa un lucru normal. Multe modele trec constant de 20.000 de dolari sau 40.000 de dolari pe luna, ca incasari. Noi le incurajam sa se autodepaseasca si sa se bucure de succesul lor.

Asa cum pot ele, sigur poti reusi si tu. Mai ales ca echipa noastra de 14 trainere te sustine cu tot ce ai nevoie. Credem in tine, iti dam sfaturile potrivite si iti punem la dispozitie cele mai frumoase camere de lucru din Iasi. Mai departe, totul depinde de motivatia ta, de dorinta de a fi si tu o campioana a castigurilor.

2. Primesti machiaj gratis zilnic

La ce job crezi ca s-ar ocupa cineva de make-up-ul tau in fiecare zi? Lucrul asta s-ar intampla doar daca ai fi manechin sau animatoare TV. La Heylux, primesti insa serviciul asta gratuit pentru ca esti model la un studio premium si vrem sa arati superb. De fiecare data cand te pregatesti sa intri online.

Ca sa iti oferim servicii de inalta calitate, am angajat 6 profesioniste in machiaj. De fiecare data cand vii la job, colegele noastre sunt pregatite cu tot ce le trebuie si se ocupa de imaginea ta. Bineinteles, asta e si un moment de relaxare pentru tine.

3. Te imprumutam cu bani ca sa-ti cumperi apartament

Fiecare dintre noi isi doreste un apartament pe care sa-l amenajeze dupa propria dorinta. Sigur si tu visezi sa stai la tine, fara sa mai platesti chirie sau sa depinzi de altii. Din moment ce esti model la Heylux, putem face deja planuri in legatura cu asta.

Mai exact, iti putem da bani cu imprumut pentru a achita avansul pentru programul Prima Casa. Cu banii astia, poti deja sa te muti in propriul apartament. Banii ii dai inapoi in rate, fara sa-ti cerem vreodata dobanda pentru ei. Mai stii vreun angajator care ar face asta pentru tine?

4. Iti imbunatatim gratuit engleza

La orice job din Iasi ti se cere sa vii pregatita. Ti se dau chiar teste, firmele se uita la CV-ul tau, sa fie cat mai lung. In videochat in Iasi, lucrurile astea nu conteaza deloc. Mai mult, la Heylux te ajutam noi sa-ti imbunatatesti engleza.

Facem asta in mod gratuit, fireste. Cursurile se desfasoara chiar la sediul studioului. O doamna profesoara din Marea Britanie vine sa te invete cum sa conversezi mai bine cu membrii tai, si asa castigi mai multi bani.

5. Iti dam 2.000 de euro pentru fiecare model recomandat de tine

Pe langa banii castigati direct de tine, ai sansa sa obtii bani si prin recomandari. Daca tu convingi o prietena sa lucreze si ea la studio, iti dam 2.000 de euro. Desigur, poti castiga inca 2.000 euro si tot asa pentru fiecare prietena adusa de tine la Heylux.

In felul asta, faci o multime de bani si ajuti pe cineva drag sa obtina un job extraordinar. Toata lumea castiga din asta. Mai departe, tu hotarasti ce faci cu banii, daca ii cheltuiesti sau ii investesti.

Suna bine si pentru tine? Sau e chiar wow, asa cum iti spuneam de la inceput? Angajeaza-te si tu in videochat in Iasi la Heylux! Sun-o acum pe colega noastra Claudia, la telefon: 0744 337 711! Abia asteptam sa te cunoastem si sa lucram impreuna la succesul tau!

FOTO: heylux.ro

Advertorial
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea