Social

# cosuri paste #cosuri-cadou #cadou

3 motive pentru care sa oferi cosuri cadou Paste celor dragi in acest an

Cadourile de Paste sunt inedite, in tema cu sezonul si traditia. Acestea nu sunt daruri specifice, precum bijuterii, accesorii, piese vestimentare sau dispozitive tehnologice, de exemplu. In schimb, cadourile care se ofera de Paste au deseori forma unui desert delicios sau unei bauturi fine.

Mai mult, acestea iau de obicei forma unor cosuri cadou Paste oferite celor dragi, dar si celor pe care ii surprinzi cu o vizita in perioada acestei sarbatori. Iata trei motive pentru care ar trebui sa oferi cosuri Cadoul Special celor dragi de Paste in acest an!

O bautura fina in fiecare cos

Fiecare cos premium include o bautura fina sau chiar tare, in functie de preferinte. Astfel, poti oferi cosuri cadou Paste care sa contina o sticla de whisky rafinat sau cosuri cu un vin romanesc, cu gustul de acasa.

Partea cea mai buna e ca poti alege practic orice bautura doresti, iar aceasta va fi insotita de o multime de alte elemente placute – precum dulciuri premium, ceaiuri, cafea, dar si accesorii, in unele cazuri, daca doresti sa oferi un cadou apropiat de interesele si hobby-urile destinatarului.

De regula, bautura fina este piesa centrala a acestor cosuri cadou Paste, paleta de culori fiind imprumutata de la aceasta si apoi folosita pentru a alege celelalte produse.

Produse premium, de import propriu

Cosurile cadou de Paste realizate de specialistii CadoulSpecial.ro se remarca prin faptul ca au in compozitie doar produse premium, de import propriu. In alte cuvinte, marea majoritate a acestora nu poate fi gasita pe rafturile magazinelor din Romania.

Astfel, ai posibilitatea de a oferi cosuri cadou Paste cu adevarat inedite – destinatarii se vor rasfata cu produse premium si cu arome cu totul noi. Poate fi o idee foarte buna sa-ti oferi personal un astfel de cos in ziua de Paste, pentru o sarbatoare si mai vesela!

Cosuri cadou estetice, potrivite pentru orice situatie

Aceste cosuri cadou de Paste sunt potrivite pentru orice situatie si pot fi oferite chiar si angajatilor – sau angajatorilor – in preajma acestei sarbatori. Ai la dispozitie atat cadouri premium, cu palete de culori moderne, distincte, cat si cadouri cu un colorit mai voios, specific sarbatorii in cauza.

Indiferent de situatie sau eveniment, ai la dispozitie o gama extrem de variata de cadouri pentru a transforma aceasta sarbatoare intr-un moment cu adevarat special.

Desigur, ai la dispozitie si cosuri cadou Paste special dedicate evenimentului, precum cadoul Easter Melody sau Paste Bonjour, care au in prim plan elemente caracteristice pentru aceasta sarbatoare. Alegerea este a ta – dar nu uita de preferintele destinatarului!

Echipa CadoulSpecial.ro este alaturi de tine, indiferent de sarbatoare sau ocazie! Mii de cadouri puse la punct cu grija si atentie te asteapta – bauturi fine, bauturi tari, dulciuri rafinate, ceaiuri pline de arome, cafele tari din intreaga lumi, lumanari parfumate, produse de ingrijire, dar si accesorii premium care vor fi puse la loc de cinste de catre destinatari!

Oferta CadoulSpecial.ro este in continua crestere – fiecare Paste vine cu daruri noi, gata sa-i impresioneze pe cei dragi tie. Nu mai sta pe ganduri si descopera cele mai impresionante cosuri cadou Paste chiar acum!

FOTO: shutterstock.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea