Social

# vizita prieteni #lucruri necesare #apartament #prieteni

3 lucruri de care ai nevoie daca locuiesti la apartament si vrei sa-ti chemi prietenii in vizita

La un moment dat iesirile in oras, in cluburi si in aglomeratie isi pierd din farmec. Momentele placute vor fi acelea petrecute cu persoanele dragi, in cerc restrans si in intimitate. Plecarile de un weekend la munte, escapadele scurte vor deveni mai atractive decat cluburile si noptile pierdute. De asemenea, o seara petrecuta alaturi de prieteni la unul dintre voi acasa este suficienta pentru a te bucura de un timp de calitate.

 

Iata 3 lucruri esentiale pentru a te putea distra cu prietenii acasa

Cei care locuiesc la casa au un mic avantaj in ceea ce priveste organizarea unor petreceri. Totusi, acest lucru nu inseamna ca daca locuiesti la apartament nu iti poti invita prietenii pe la tine. In ciuda limitelor impuse de spatiu, seara petrecuta alaturi de persoanele dragi poate fi placuta. Pana la urma, ceea ce conteaza sunt oamenii care iti sunt alaturii, prietenii adevarati. De asemenea, cateva investitii mici pot face din apartamentul tau locul preferat de adunare a gastii.

1. Jocuri de societate

Atunci cand va adunati toti prietenii, o varianta pentru a petrece timp de calitate impreuna este aceea a folosirii unor jocuri de societate. Carti, rummy, table, monopoly, activity, orice joc interactiv si care permite participarea mai multor oameni este o alegere potrivita.

2. Boxa portabila

O atmosfera placuta este cel mai bine intretinuta cu ajutorul melodiilor preferate. Totusi, la bloc trebuie respectata linistea celorlalti locatari, iar muzica, de la o anumita ora nu poate canta la un volum prea ridicat. In aceste conditii, o boxa de dimensiuni mari nu este chiar cea mai buna alegere pentru un apartament. De aceea, o boxa portabila este o investitie inteligenta pentru apartamentul tau. Pe altex.ro te bucuri de libertatea de a alege dintr-o gama variata de boxe. Din aceasta varietate o poti alege pe cea potrivita in functie de dimensiuni si sunet. Totusi, pentru a mentine o atmosfera placuta nu este nevoie sa bubuie muzica, mai ales daca esti inconjurat de prieteni. Este suficient ca muzica sa se auda in surdina pe fundal pentru ca tu si invitatii tai sa va puteti intelege. De asemenea, o boxa de dimensiuni reduse este potrivita pentru a nu ocupa mult spatiu in apartament.

3. Videoproiector

O seara de film este o idee perfecta daca vrei sa petreci timp de calitate cu iubita sau cu iubitul, ori prietenii. Videoproiectorul este o varianta mai potrivita decat televizorul, mai ales in aceasta perioada in care pentru a viziona filme si seriale se folosesc platformele de streaming, iar canalele de la televizor isi pierd din urmaritori. De asemenea, un videoproiector te ajuta sa economisesti spatiu, acesta poate fi prins in tavan si poate proiecta imaginea pe un perete al camerei. Ba mai mult, in aceasta situatie, imaginea va fi mai mare, iar daca tragi draperiile si conectezi boxa, senzatia va fi asemanatoare cu cea dintr-un cinema, dar in confortul propriei locuinte.

Asadar, indiferent de spatiul pe care il ai la dispozitie, cu ajutorul obiectelor potrivite si a prietenilor apropiati, orice seara poate deveni una in care distractia si voia buna primeaza!

FOTO: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea