Social

#cehia murit frig #temperaturi scazute #persoane fara adapost

20 cehi au murit de frig de la sfarsitul lunii noiembrie

Circa 20 de persoane si-au pierdut viata in Cehia, de la sfarsitul lunii noiembrie, din cauza frigului, potrivit unui bilant dat publicitatii de agentia Ceha CTK.

Politia ceha nu a facut o statistica oficiala a persoanelor care au murit de frig , potrivit agentiei cehe, arata AFP. Lista, pe care figureaza si persoane fara adapost , se deschide cu decesul unui barbat in varsta de 53 de ani, aflat in stare de ebrietate, in 30 noiembrie 2008.

El a fost descoperit la Trebic, in sud-estul tarii. Cea mai recenta victima a valului de frig este un alt barbat, de aceeasi varsta, care a fost descoperit mort in locuinta sa din Medlov (estul tarii), care nu era nici incalzita, nici conectata la reteaua de curent electric. Potrivit sefului serviciilor de interventie in situatii de urgenta de la Praga, Zdenek Schwartz, aproximativ 10 persoane mor anual de frig numai in capitala ceha.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea