Social

#bataie rromi #urziceni #scandal tabere tigani #ancheta igpr

15 persoane implicate in scandalul de la Urziceni, arestate preventiv

15 persoane au fost arestate preventiv, pana in acest moment, in cazul incidentului de saptamana trecuta, cand doua clanuri de romi din Urziceni s-au luat la bataie cu sabii si bate.

Opt dintre cele 15 persoane au fost arestate in noaptea de miercuri spre joi, au declarat pentru NewsIn oficialii IPJ Ialomita.

Reamintim ca doua clanuri de romi din Urziceni s-au luat la bataie, pe 21 ianuarie, cu sabii si bate, pe o strada din oras si a continuat in fata sediului politiei, pentru o presupusa taxa de protectie de 7.000 de euro.

Pana acum au fost perchezitionate zeci de imobile si au fost audiate aproximativ 50 de persoane, in acest caz. Potrivit IJP Ialomita, miercuri dimineata, au avut loc trei perchezitii la domiciliile unor presupusi participanti la incident si au fost conduse la politie 11 persoane.

Primele arestari, in urma acestui scandal, au avut loc sambata, cand magistratii ialomiteni au emis mandate pentru trei persoane, iar marti seara, alte patru persoane au fost incarcerate. Asupra lor s-au conturat acuzatiile de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si loviri sau alte violente.

La nivelul Municipiului Urziceni au avut loc, luni, noua descinderi la domiciliile persoanelor implicate in bataia din data de 21 ianuarie. Asupra persoanelor duse la sediul politiei, pentru cercetari, au fost gasite si ridicate mai multe arme albe (sabii, cutite, etc).

Seful Politiei Romane, Petre Toba , a cerut verificarea modului in care au actionat politistii...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea