Social

#carantina judetul arges #coronavirus #carantina #arges # coronavirus romania #pandemie coronavirus

12 localitati din Arges ar putea intra in carantina

In judetul Arges vor extista noi restrictii. Ca urmare a cresterii alarmante a numarului de persoane infectate cu noul coronavirus 12 localitati din judetul Arges risca sa intre in carantina. Asta in conditiile in care in judetul Arges s-au raportat 89 de noi cazuri de coronavirus in ultimele 24 de ore. 432 de argeseni sunt in spital, dintre care 16 la ATI, iar alti 350 s-au externat la cerere.

 

Reunit in sedinta extraordinara, miercuri dupa-amiaza, Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta a anuntat o serie de noi masuri restrictive, printre care posibilitatea ca mai multe localitati, inclusiv Pitestiul, sa intre in carantina, de saptamana viitoare.

Astfel, cele 12 localitati din Arges sunt monitorizate atent, iar in functie de evolutia numarului de imbolnaviri, lunea viitoare se va decide daca este cazul carantinarii zonale. Primele pe lista sunt Pitesti si Mioveni, dupa care urmeaza Stefanesti, Costesti, Balilesti, Bascov, Bradulet, Buzoesti, Davidesti, Micesti, Stalpeni si Vulturesti. 

De asemenea, in Arges, ca masura preventiva s-a luat decizia suspendarii tuturor evenimentelor publice de tip targ, balci si alte asemenea, precum si activitatea de agrement in spatii de tip piscina, bazin de inot.

Si programul teraselor a fost redus pana la ora 22.00 in cursul saptamanii si ora 23.00 in weekend, potrivit realitateadearges.net.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea