Social

# aniversare afacere #Bismobil Kitchen #reduceri #afacere

10 Ani de Bismobil Kitchen si peste 4.000 de familii fericite

Cea mai buna echipa in realizarea bucatariei viselor tale! Am ramas multumit de calitatea si  serviciile  lor! Sunt profesionisti si stiu sa lucreze cu clientul!

 

Recomand cu cea mai mare incredere! Bravo Bismobil!

Sergiu Niculita

Fiecare detaliu precum lumina, functionalitate, spatii deschise, sertare aerisite,  conteaza pentru mine.

Multumesc Bismobil Kitchen ca ati facut ca visul meu sa devina realitate!

Valeria, food blogger

Foarte multumiti de mobila! Exact ca in proiectul prezentat in showroom. Am spus ce doresc in ce suma ma incadrez, am fost placut surprins ca mobila a iesit exact cum mi-am dorit si inca ne-am incadrat in pret mai mic decat am spus. A fost o placere sa colaboram cu voi. Oameni super! Multumim frumos!

Emőke Bota

Nici nu am observat cand au trecut 10 ani de Bismobil Kitchen, a fost ca si cum ai simti pentru o clipa savoarea cafelei dimineata.

Zici ca ai timp sa o bei in tihna, insa imediat se face ora de iesit din casa.

Au fost 10 ani in care ne-ai invatat cum sa cream mobila perfecta de bucatarie…pentru Tine!

Am testat materiale, mecanisme, combinatii de culori, totul pentru ca tu sa ai cea mai faina experienta in materie de mobila de bucatarie.

Iti oferim o Garantie de 5 ani - asa poti sta relaxat ca indiferent cate cafele ai varsa sau cate usi ai tranti, bucatariile noastre iti schimba starea de spirit si nu iti dau emotii ca se strica.

Ne-ai invatat ca atunci cand este vorba despre casa ta, nu te multumesti cu orice, iar asta ne-a facut sa ii aducem mai aproape de tine pe designerii nostri care ti-au devenit cei mai apropiati prieteni si au creat proiecte exact asa cum iti doreai.

Acum a venit randul nostru sa iti fim alaturi pentru ca tu sa te poti bucura de cele mai complexe bucatarii ale noastre.

De acum nu vei mai amana planurile de vacanta, pentru ca vei putea sa achiti bucataria mult visata cu cardul George de la BCR  in 10 rate egale cu dobanda 0.

 

Si ce ocazie mai buna sa iti facem un cadou daca nu chiar de ziua noastra?

Luna Octombrie este fara doar si poate luna ta! Pentru ca ai ocazia sa castigi 10 premii valoroase la tombola festiva organizata.

Dupa tot ce ne-ai invatat in acesti 10 ani, vrem sa declaram luna Octombrie, luna a noi inceputuri.

Concureaza cu entuziasmul pe care il simti in ianuarie, cand dupa o vara de plimbari si concedii, decizi ca meriti o bucatarie noua, ca sa te simti la fel de sofisticat si la tine acasa.

Astfel ca, la Bismobil Kitchen, Tu esti cel care alege cu cati bani vrei sa ramai, ca sa-ti ajunga si pentru petrecerea de ”casa noua”.

Iar in functie de data instalarii, beneficiezi de reduceri avantajoase !

1. Daca planifici sa ai o bucatarie noua, gata montata peste 4 luni, beneficiezi de o reducere de 10% din pretul bucatariei tale.

2. Daca esti in perioada renovarilor si ai nevoie de o bucatarie peste 6 luni, poti deja sa contractezi mobila de bucatarie ca sa beneficiezi de o reducere de 15% din pret.

3. Daca inca nu ai inceput renovarile si ai decis ca termenul la care vrei sa instalezi bucataria este de minim 12 luni, atunci poti beneficia chiar de 20% reducere din pret.

*Reducerea se aplica pentru contractele cu achitare integrala.

Stim ca ti se pare mult sa iti iei bucataria cu 1 an inainte, dar ne-ai invatat de-a lungul timpului ca astfel te poti bucura de avantaje pe care doar asa le putem garanta:

  •  Obtii exact reducerea pe care ti-o doresti.
  •  Odata ce ai contractat bucataria, esti scutit de inflatia de peste an, iar tu nu vei fi nevoit sa platesti costuri suplimentare - astfel poti pune bani deoparte pentru dezvoltarea ta.
  •  Iti faci mobila de bucatarie dupa personalitatea ta sa-ti indeplineasca toate asteptarile, si sa arate WOW!

Iar ca sa punem si cireasa pe tort ca tot e ziua noastra, iti oferim reducere de 40% pentru bucatariile din showroom.

Ai venit, ti-a placut, ai luat-o acasa!

Doar in luna Octombrie, iti dam un avant sa iti indeplinesti visele, exact ca si cand ti-ai pune o dorinta si ai sufla in tort!

Poti alege o bucatarie din unul din cele 14 showroom-uri Bismobil Kitchen din Romania si noi ne ocupam de restul.

  •  O bucatarie moderna, creata de designerii nostri cu maxim 18 luni in urma.
  •  O bucatarie de showroom — dotata la maxim cu sisteme de depozitare, mecanisme si accesorii moderne.
  •  Livrare inclusa in pret.
  •  Montare pe cheltuiala noastra.
  •  O reducere de pana la 40% pentru un produs premium.

Da! Pentru ca ne dorim sa impartim cu tine cadoul de ziua noastra si sa te recompensam pentru loialitatea de care ai dat dovada in toti acesti 10 ani.

Mandri ca ne putem lauda! Suntem in peste 4.000 de bucatarii din Republica Moldova de unde am si pornit, Romania, Bulgaria, Italia, Spania, Belgia, iar oamenii ne recomanda in continuare.

Asta pentru ca dorim sa fim cat mai aproape de tine!

Programeaza o intalnire cu Designerul Tau Personal si beneficiaza acum de un proiect 3D CADOU!

Intra pe link-ul de mai jos ca sa vezi cat de simplu e sa ai bucataria la care visezi!

https://forms.gle/h7aq5KHkNdkiUXa88 sau suna 📞0742 121 174

FOTO: bismobilkitchen.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea