Showbiz

#hugh jackman #x men #l.a. #wolverine

Wolverine si-a lasat amprentele in L.A.

Dupa un turneu de promovare al noului film X-Men Origins: Wolverine , care l-a purtat prin mai multe capitale europene precum Roma, Moscova sau Madrid, actorul Hugh Jackman s-a intors pe taram american.

Australianul a fost invitat sa-si lase amprentele in fata binecunoscutului teatru chinezesc din Los Angeles. Jackman, interpretul personajului Wolverine din celebra serie X-Men, calca astfel pe urmele a zeci de celebritati din industria filmului care sunt onorate cu un loc permanent in cimentul din fata teatrului.

hugh jackman

Spin-off-ul X-Men Origins: Wolverine care va avea lansarea oficiala pe 1 mai spune povestea mutantului Wolverine (Hugh Jackman), inainte ca acesta sa se alature echipei X-men. Pelicula va dezvalui trecutul misteriosului mutant si modul in care si-a capatat scheletul de adamant, dar si cine e responsabil pentru acest lucru.

Producatorii filmului sunt convinsi ca fanii vor lua cu asalt salile de cinema pe 1 mai, in ciuda faptului ca o copie nefinisata a peliculei a ajuns pe internet cu o luna de zile inainte de lansarea oficiala a productiei lui Gavin Hood.

Urmareste trailerul filmului X-Men Origins: Wolverine.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea