Showbiz

#alte-genuri #will.i.am #videoclip #piesa #presedinte #barak obama #monden #muzica #hip hop

Will.i.am ii dedica "It`s A New Day" presedintelui Obama

Will.I.Am , un fan declarat al lui Barak Obama , a prevazut ca acesta va iesi presedinte si a a compus o piesa si un videoclip pentru a celebra aceasta reusita.

Inca dinainte de a castiga alegerile, Will.I.Am a fost ferm convins ca Obama o sa iasa presedintele Statelor Unite. Ca atare, acesta s-a pus pe treaba si a compus o piesa acum ceva timp. Cantaretul de culoare nu s-a oprit doar la atat, in seara alegerilor, acesta a stat si a editat materialele necesare pentru ca videoclipul sa fie gata pana la anuntarea castigatorului.

La realizarea acestui clip, Will.I.Am a apelat la vedete, cerandu-le acestora sa-i trimita inregistrari video pe care sa le foloseasca in noul clip. Artistul a stat si a compilat inregistrarile trimise de celebritatiile din S.U.A si a lansat chiar astazi, 5 noiembrie, noul videoclip intitulat „It`s A New Day”.

„Asta a avut ca sursa de inspiratie America. E despre Obama invingator si le este dedicat celor care au ajutat ca asta sa se intample, adica poporului american”, a explicat Will.i.am.

Membrul Black Eyed Peas si-a marturisit public, inca de la inceput , admiratia pe care o poarta fata de Barak Obama, in sprijinul caruia a realizat in urma cu ceva timp un alt videoclip, intitulat „ Yes We Can”.

In acest material au fost distribuite nume celebre de la Hollywood precum Ryan Phillippe, John Legend sau Scarlet Johansson . „Yes We Can” a inregistrat milioane de vizualizari online, in februarie, cand a fost lansat.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea