Showbiz

#wesley snipes #spike lee #film #biografie #james brown #blade #actor #regizor #cantarest #soul #funk #muzica

Wesley Snipes il va interpreta pe James Brown

Regizorul spune ca va merge pana la capat cu pelicula biografica despre cantaretul , chiar daca starul care il va interpreta pe Brown, , se confrunta cu o sentinta de trei ani, informeaza femalefirst.co.uk.

Wesley Snipes, care a fost condamnat de evaziune fiscala anul trecut, a ramas favoritul lui Spike Lee pentru interpretarea cantaretului de muzica soul .

Lee a declarat pentru MTV News, "Filmul in facem impreuna. Se va intampla.”

Regizorul a mai precizat ca pentru film se vor folosi inregistrari cu vocea originala a cantaretului si ca starul din seria Blade va mima toate cantecele. Lee va folosi aceeasi tehnica care i-a permis lui Jamie Foxx sa joace in filmul Ray.

"Vreau sa ii aud vocea lui James Brown. Asta este gustul meu personal.”

Creatorul filmului Malcolm X si-a anuntat intentia de a crea un film biografic consacrat marelui James Brown la o zi dupa moartea acestuia. Nasul muzicii soul a decedat pe 25 decembrie 2006.

Wesley Snipes a jucat in filme precum cele din seria Blade, U.S. Marshals, alaturi de Robert Downey Jr. si Tommy Lee Jones sau The Fan, alaturi de Robert De Niro si Benicio Del Toro.

Urmareste trailerul filmului Blade: Trinity, cu Wesley Snipes

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea