Showbiz

#deces #moarte #romania #vedete #michael jackson

Vedetele autohtone despre moartea lui Michael Jackson

O veste la care nu se astepta nimeni, dar care a zguduit o lume intreaga, a fost lansata noaptea trecuta – Michael Jackson, regele muzicii pop, a incetat din viata.

Inca din zorii zilei, vedetele autohtone au inceput sa-si umple blogurile personale cu amintiri, regrete si cuvinte de lauda la adresa lui Michael. Cateva dintre acestea le puteti citi si voi in randurile de mai jos.

Florin (Hi-Q) - Michael Jackson: "Sunt multe de spus despre talentul, inovatia si succesul lui Michael. Mai multe s-au spus despre viata lui intima mai ales ca timiditatea si faima l-au obligat sa fie retras. Si e usor sa barfim, sa uram, sa ne temem de cei care sunt altfel decat noi… Dar vreau sa va spun de ce l-am iubit eu pe Michael Jackson, dincolo de cifrele de vanzari si topurile internationale. Michael a fost exemplul de om exceptional. El nu a fost doar un interpret extraordinar (asculta “She‘s out of my life” sau “Speechless” si ti se urca parul pe maini de emotie si placere). Nu a fost doar un dansator care a redefinit coregrafia. Nu a fost doar un geniu al videoclipurilor si un pionier al turneelor mondiale. El a fost un om care a revolu?ionat muzica o data, inca o data, de fiecare data."

Andreea Raicu - Good bye, Michael: "Acum cateva ore am auzit ca Michael Jackson a plecat dintre noi… Mi s-a parut o gluma proasta avand in vedere tonul persoanei care imi relata asta…Plus ca nu puteam sa-mi imaginez un asemenea lucru. A fost ca si cand cineva iti spune ca un cunoscut din copilarie a murit. Asta am simtit in momentul in care am realizat ca e adevarat. Ca am pierdut ceva…Am crescut cu Michael. Am vazut toate clipurile lui, m-am indragostit de el in Bad, m-am speriat si am avut cosmaruri cu Thriller, am fost fascinata de atatea lucruri nefiind niciodata un fan declarat Michael Jackson. Simt o tristete desi imi este greu sa cred…Imi aduc aminte la plecare dupa primul concert pe care l-a sustinut in Romania o fana plangea in hohote si printre dinti reusesca sa spuna “A plecat si nu cred ca o sa se mai intoarca”. S-a intors pentru cel de-al doilea concert. Dar acum intr-adevar nu se va mai intoarce…"

Nicoleta Dragan - M.J. - The King of Pop: "Ma uit de cateva ore la CNN si inca nu stiu cum sa reactionez la vestea ca Michael Jackson nu mai e... Speram sa fie doar un zvon, un zvon la fel ca multe altele care au circulat in ultima vreme despre el... Michael Jackson a fost singurul artist cu care am avut postere pe perete, singurul artist caruia ii stiu toate melodiile pe de rost, singurul artist pe care l-am admirat cu fiecare bucatica din mine... As vrea sa pot scrie mult si frumos despre acest om care mi-a marcat, din punct de vedere muzical, adolescenta. As vrea sa pot spune in cuvinte cat de mult i-am admirat cariera si talentul, dar, din pacate, orice as spune si oricat as scrie este prea putin. Ma uit la CNN, ma trec fiori si imi curg lacrimile cand ii aud pe marii artisti ai lumii vorbind cu atat de multa admiratie despre el."

Sylvia (ex ASIA): "SUNT SOCATA!! dau refresh la 100 de siteuri si bloguri sa aflu ca nu e adevarat. Nu imi vine sa cred! Ma uit pe CNN, inca se mai asteapta confirmarea oficiala desi toate celelalte siteuri si ziare afirma ca zvonul e adevarat, ca a murit! Urmaresc cu sufletul la gura tot ce mai apare.... eu tot mai sper..... sunt socata!."

Mihai Morar spunea astazi in cadrul emisiunii sale de la radio: "Au murit posterul de pe usa camerei, prima mea caseta, refrenul scris pe tablia bancii din clasa, prima mea serata... Too BAD!” Mihai si colegul sau, Daniel Buzdugan , au dedicat emisiunea din aceasta dimineata megastarului, invitand ascultatorii sa povesteasca ce a insemnat Michael Jackson pentru ei.

 

Spune-ne aici cateva cuvinte despre ce a insemnat Michael Jackson pentru tine si cum ti-a influentat viata muzica lui.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea