Showbiz

#x men #wolverine #magneto #prequel #marvel comics

Un alt prequel pentru X-Men?

Posibil ca studiourile 20th Century Fox sa pregateasca un nou prequel al seriei X- Men , conform unor informatii aparute in publicatia Production Weekley.

Proiectul se intitlueaza X-Men: First Class si a aparut pentru prima data ca o lansata de compania in anul 2007 . Acesta cuprinde aventurile personajelor originale X-Men: Cyclops, Iceman, Beast, Marvel Girl si Angel.

Acesta ar putea fi al treilea film a carui actiune ar prezenta evenimente petrecute inainte de formarea echipei X-Men, dupa ce anul viitor urmeaza sa fie lansat si programul , precum si intalnirile anterioare ale lui Wolverine cu alti mutanti.

Cel de-al doilea va putea fi vazut abia in 2010 si il va avea in rolul principal pe maleficul personaj Magneto .

X-Men: First Class

Seria originala a fost impartita in opt mini-series si a fost publicata in perioada septembrie 2006 - aprilie 2007. Mini-seria a fost scrisa de Jeff Parker si desenata de Roger Cruz. Succesul dobandit i-a permis sa fie urmata de o editie speciala in luna mai a anului 2007, editie la care a lucrat aceeasi echipa de creatie.

Printre "invitatii de onoare" se numara personaje ca: Soparla, Argintul Viu, Vrajitoarea Scarlet, Omul Lucru, Omul si Thor.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer X-Men: The Last Stand

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea