Showbiz

#tom cruise #zvonuri #noua zeelenda #valkyrie

Tom Cruise nu a murit!

“ Tom Cruise nu a murit!” a declarat reprezentantul actorului american, negand astfel zvonurile aparute pe internet ca acesta ar fi murit undeva in Noua Zeelanda , informeaza FemaleFirst.

Zvonul a aparut pe internet in cursul zilei de joi, 16 octombrie, mentionand ca starul din Mission Impossible si-ar fi pierdut viata in urma unui accident de munte. Dar reprezentantul lui Tom Cruise a reactionat rapid si a negat zvonurile, afirmand ca vedeta este in viata si este bine.

“Este complet fals. Tom nu se afla in Noua Zeelanda si nici nu a vizitat recent aceasta tara. Zvonul este o mizerie de pe internet”, a declarat Jeff Raymond, purtatorul de cuvant al lui Cruise . Tom Cruise si-a petrecut toata saptamana la New York pentru ca sotia sa, Katie Holmes, joaca in piesa All My Sons, care a avut premiera oficiala marti pe Broadway .

Cruise nu este singura vedeta despre care au aparut zvonuri false despre o moarte accidentala in Noua Zeelanda. In 2006, actorul Tom Hanks a fost victima unor speculatii rautacioase de acelasi gen, conform carora starul hollywoodian ar fi murit tot in Noua Zeelanda.

Urmareste trailerul dramei de razboi Valkyrie cu Tom Cruise in rolul principal.



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea