Showbiz

"The Sopranos" - pe marele ecran?

David Chase, scenaristul serialului Clanul Soprano /The Sopranos a semnat un contract cu studiourile Paramount pentru a scrie, produce si regiza primul sau lungmetraj. Subiectul filmului este tinut secret de producatori, iar reprezentantii studioului au mentionat ca pelicula va fi o "drama originala", nu o adaptare a serialului cu mafioti.

"David este unul dintre cei mai mari povestitori ai timpurilor noastre",a spus directorul Paramount, Brad Grez, intr-un comunicat. "Debutul sau ca regizor de film este foarte asteptat si ar fi trebuit sa se produca acum multa vreme", a adaugat Grez.

Filmul va fi primul proiect al lui David Chase dupa serialul The Sopranos, care s-a incheiat anul trecut si a avut un final ambiguu, dupa sase sezoane indelung aclamate si premiate. Chiar si dupa terminarea faimosului serial, Chase nu a exclus posibilitatea continuarii acestuia pe marele ecran .

Trailer The Sopranos - sezonul 1


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea