Showbiz

Tehnologie noua pentru noul film din seria "Bond"

Quantum of Solace , al 22 lea film din seria James Bond, va folosi pentru una din scene o tehnica de filmare complexa, care, cu siguranta, ii va bucura pe fanii celebrului agent 007.

Noul film va include cateva scene cu efecte speciale complexe, care vor fi filmate digital la o rezolutie de 4K, ceea ce inseamna ca scenele vor oferi cu pana la patru ori mai multa informatie decat in cazul peliculelor filmate cu o camera digitala normala. Scena din filmul regizat de Marc Forster va fi realizata cu ajutorul a opt camere digitale 4K sincronizate si ii va avea in prim plan pe cei doi protagonisti ai noului film din seria Bond, Daniel Craig si Olga Kurylenko, noua partenera a celebrului spion britanic.

In Quantum of Solace, agentul 007 are ocazia sa afle de ce l-a tradat iubita sa Vesper in Casino Royale . Tradat de Vesper, femeia de care se indragostise, 007 ia foarte in serios ultima sa misiune: descoperirea organizatiei care o santaja pe aceasta. Alaturi de M, Bond il interogheaza pe domnul White, de la care afla ca aceasta organizatie este mult mai importanta si periculoasa decat credeau initial.

Bond va apela la prieteni vechi pentru a descoperi adevarul. Pe masura ce se apropie de barbatul raspunzator pentru tradarea lui Vesper, Bond trebuie sa le-o ia inainte agentilor CIA si teroristilor si in acelasi timp sa-l opreasca pe Greene si organizatia lui sa-si duca la indeplinire stratagemele.

Pelicula va fi lansata pe 31 octombrie in Marea Britanie si o saptamana mai tarziu in Statele Unite.

Video Quantum of Solace


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea