Showbiz

#tom cruise #katie holmes #suri cruise #copil #hollywood

Suri Cruise, cel mai influent copil de la Hollywood

Fiica actorilor Tom Cruise si Katie Holmes – micuta Suri Cruise - este mai celebra decat Shiloh Jolie-Pitt, conform unui clasament al copiilor vedetelor de la Hollywood, potrivit entertainmentwise.com.

Astfel, Suri a fost numita cel mai influent copil de la Hollywood si copilul de celebritati , cu varsta sub cinci ani, favorit al publicului. Clasamentul a fost realizat de revista Forbes.

In top se regasesc copiii cuplului Brad PittAngelina Jolie, Shiloh, Zahara si Pax, Cruz Beckham, fiica regretatului actor Heath Ledger, baiatul Madonnei, Sean Preston Federline, Sam Sheen, fiica lui Denise Richard si fiica lui Tiger Wood.

Preferinta pentru Suri a fost stabilita prin colectarea de date, inclusiv de informatii de presa si prin intermediul unui sondaj care a avut ca obiectiv sa stabileasca cel mai dragut copil al unui cuplu celebru.

Cele doua celebritati, Tom Cruise si Katie Holmes, au declarat ca isi mai doresc un copil. Tom mai are doi copii adoptati, Isabella si Connor, din a doua casatorie cu Nicole Kidman.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Valkyre, cu Tom Cruise.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea