Showbiz

#evergreen #muzica romaneasca #pop #muzica #cerbul de aur #festival

Spectacol romanesc in deschiderea Festivalului Cerbul de Aur

In prima seara a festivalului Cerbul de Aur de la Brasov, pe 2 septembrie, artisti de valoare ai muzicii usoare romanesti vor incanta spectatorii si telespectatorii cu melodii indragite de toate generatiile.

Luminita Anghel si Aura Urziceanu vor interpreta piesele The Best si Pround Mary, facute cunoscute publicului din intreaga lume de Tina Turner. Mihai Georgescu si Delia Matache vor bucura audienta cu melodii precum I Want To Break Free si I Will Survive, cu care Queen si Gloria Gayner au facut furori.

Iubitorii muzicii lui Tom Jones vor putea asculta piesa Delilah in interpretarea lui Marcel Pavel. Monica Anghel va urca pe scena Cerbului de Aur cu melodia Unchain My Heart, varianta interpretata de Ray Charles. Piesa I Feel Good a lui James Brown va fi cantata de Aurelian Temisan.

Regretatul Frank Sinatra va fi readus in memoria publicului de catre Gabriel Cotabita care va canta My Way. Spectatorii si telespectatorii vor putea fredona alaturi de Nicola si Paula Seling piesele Stop si I Will Always Love You, care le-au adus succes lui Sam Brown si Whitney Houston.

Din spectacolul de deschidere nu va lipsi nici muzica romaneasca . Doina Spataru va canta Nu ma mai despart de tine, Vlad Mirita va aduce in atentia publicului melodia Eternitate cantata de George Nicolescu, iar Leo Iorga va face audienta sa vibreze cu piesa trupei Compact, Singur te caut in noapte.

Lista pieselor romanesti este intregita de melodia Dor de viata si Drumurile noastre toate a regretatului maestru Dan Spataru. Cele doua piese vor fi interpretate de Nico si George Nicolescu.

Finalul spectacolului de deschidere va fi marcat de piesa lui Michael Jackson, we are the world, care va putea fi ascultata in interpretarea tuturor artistilor.

Acest spectacol va fi precedat de un program special pregatit de trupa Sistem si de Baletul Festivalului Cerbul de Aur a carui coregrafie este asigurata de Tone Leonard, component al trupei lord of the dance adus special din Irlanda pentru evenimentul de la Brasov.

Interpretii din spectacolul de deschidere vor fi acompaniati de orchestra dirijata de Ionel Tudor care cuprinde 15 instrumentisti profesionisti. Acestora li se vor alatura 20 dintre cei mai buni instrumentisti ai Filarmonicii din Brasov, invitat special fiind chitaristul Nicu Patoi.

Dupa spectacolul de deschidere prezentat de Delia Budeanu si Aurelian Temisan, vor intra in competitie primii 8 concurenti din: Italia, Australia, Letonia, Belgia, Moldova, Romania. Armenia si Rusia.

Seara se va incheia cu un recital al trupei Hot Chocolate . Cu o cariera impresionanta, de mai bine de 30 de ani, Hot Chocolate au lansat de-a lungul vremii piese cunoscute in toata lumea. You Sexy Thing, Every One's A Winner, It started with a Kiss si So you win again sunt doar cateva dintre ele.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea