Showbiz

Sir Anthony Hopkins va fi Regele Lear

Sir Anthony Hopkins va juca rolul principal in cea mai noua adaptare cinematografica a tragediei shakespieriene, King lear.

Regia lungmetrajului va fi semnata de debutantul Josh Michael Stern, care a alcatuit deja o distributie de exceptie pentru pelicula ale carei filmari vor avea loc in Anglia si Irlanda anul viitor.

Daca Regele Lear va fi interpretat de Sir Anthony Hopkins, cele trei fiice ale acestuia vor fi jucate de Gwyneth Paltrow, Naomi Watts si Kiera Knightley, iar pe afis se vor mai regasi alte nume celebre, dar care nu au fost inca dezvaluite.

In incercarea de a face filmul cat mai autentic cu putinta, regizorul planuieste sa foloseasca dialogurile originale. "Nu imi plac adaptarile moderne. Intamplarile din King Lear se petrec intr-o perioada foarte importanta din istoria Marii Britanii, din care s-a inspirat mult si Tolkien. Erau case cu acoperisuri de paie si fortarete si intentionez sa pastrez acest aspect", a declarat Stern.

Rolul din King Lear ii va da ocazia lui Sir Anthony Hopkins de a intra din nou in pielea unui personaj care i-a adus faima pe scenele teatrelor londoneze din anii '80. Printre cele mai recente filme ale veteranului actor britanic se numara Beowulf (2007) si The Wolf Man, care va fi lansat in cinema in aprilie 2009.

Trailer Beowulf


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea