Showbiz

Serialul Jericho - abandonat la TV, reluat pe marele ecran?

Serialul de televiziune american, Jericho , ar putea ajunge o poveste pentru marele ecran, dupa spusele actorilor Ashley Scott si Brad Beyer.

Jericho, o drama despre America intr-o era post-nucleara, a fost intrerupt de postul CBS in martie anul acesta, dupa ce fanii serialului i-au implorat pe managerii postului TV sa dea unda verde unui al doilea sezon.

Dar acum fanii au un motiv de bucurie, pentru ca serialul ar putea deveni lungmetraj, daca cei care detin drepturile asupra sa, vor da un raspuns favorabil in acest sens. Ashley Scott si Brad Beyer, precum si alti actori din distributie s-au declarat interesati de proiect, mai ales ca astfel, serialul ar beneficia de o incheiere .

"Simtim nevoia sa vedem un final al acestei povesti, pentru ca felul in care s-a incheiat serialul a fost putin ciudat. Nu am avut un al doilea sezon complet... Si cred ca personajele inca nu si-au spus ultimul cuvant. Cred ca exista multe moduri in care poate fi realizata o incheiere", a afirmat Beyer.

Jericho este o drama SF care a inceput sa fie difuzata la televiziunea americana CBS in 2006, dar serialul a fost anulat la jumatatea celui de-al doilea sezon, in 2008.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea