Showbiz

#lady gaga #aroma #ceai

Se lanseaza un ceai cu aroma de Lady GaGa

Lady GaGa se afla in centrul conflictului dintre mai multe companii  producatoare de ceai , disperate sa faca din excentrica artista imaginea brandului lor, scrie contactmusic.com.

Cantareata, cunoscuta pentru pasiunea ei pentru ceai, este ofertata de mai multe companii producatoare de ceai pentru a le promova produsele. Pana acum, cei mai hotarati sa faca un deal cu Lady GaGa sunt cei de la Twinings , o celebra companie britanica de ceai. Acestia sunt dispusi sa-i plateasca lui Lady GaGa multe milioane de euro pentru a deveni imaginea brandului lor.

“Managerii ei au primit multe oferte, iar cea mai buna a venit de la Twinings. Vor sa lanseze un nou ceai cu imaginea lui Lady GaGa. Vor ca ea sa isi dea acordul in privinta gustului. Se gandesc la o aroma orientala de ceai pe care s-o distribuie in special in SUA si care este destinata generatiei tinere. GaGa face ca ceaiul sa fie din nou cool”, a spus o sursa pentru tabloidul The Sun.

Lady GaGa este adesea fotografiata sorbind ceai din ceasca ei preferata cu care calatoreste peste tot. Cantareata ar fi facut o adevarata criza anul trecut cand si-a uitat ceasca preferata intr-un restaurant londonez. Asa ca a trimis imediat pe cineva din staff cu un taxi s-o recupereze. Culmea este ca drumul cu taxiul a costat mai mult (50 de dolari) decat ceasca lui GaGa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea