Showbiz

#seriei #ultimul film #saw vii

Saw VII va fi ultimul film al seriei

Anul acesta scapam de Saw . , unul dintre scenaristii productiei, a dezvaluit ca cel de-al 7-lea film al seriei horror va fi si ultimul, anunta totalfilm.com.

Desi producatorii anuntasera ca vor exista cel putin opt filme in seria . “Cred ca seria se va termina cu . Este un lucru despre care se discuta acum”, a spus Melton.

“Nu detin eu franciza si nici compania care o produce, dar sunt sigur ca Saw VII , care se va numi , va fi ultimul film din serie”, a adaugat din partea producatorilor.

Cauza terminarii seriei o reprezinta incasarile nesatisfacatoare ale lui Saw VI care nu a obtinut veniturile scontate de producatori. Un semn ca ce e prea mult, strica.

Filmarile la Saw VII au inceput pe 8 februarie, iar lansarea filmului va avea loc pe 22 octombrie anul acesta, chiar inainte de Halloween. Pelicula va fi realizata in format 3D, iar Tobin Bell se intoarce in rolul criminalului Jigsaw .

Urmareste trailerul filmului Saw VI:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea