Showbiz

#david bisbal #muzica #latino #alte-genuri #pop

Saruturile i-au adus Discul de Platina lui David Bisbal

David Bisbal continua seria cuceririlor internationale in plan muzical. Noul single, „Esclavo de sus besos” se afla pe prima pozitie in Chile si Argentina, potrivit unui comunicat de presa.

In Spania, piesa se afla pentru a 3-a saptamana consecutiva pe primul loc la descarcari digitale. Aceasta a depasit 40.000 de copii vandute, motiv pentru care a primit si Discul de Platina .

Bisbal a incheiat turneul de promovare a albumului „ Sin mirar atras ” din Columbia, Argentina si Chile , tari in care a avut parte de o primire calduroasa. In Columbia, „Esclavo de sus Besos” a inregistrat un record, fiind cel mai bun debut din istoria radioului columbian.

In ceea ce priveste viata sa privata, de curand David Bisbal si-a anuntat fanii prin intermediul forumului sau oficial ca bebelesul pe care il asteapta iubita sa, Elena Tablada, va fi fetita.

„Primavara viitoare va veni o noua printesa in familie. Printesa mea”, le-a marturisit cantaretul spaniol admiratorilor sai. Nu se stie deocamdata care va fi numele fetitei.

David Bisbal are o relatie de trei ani cu Elena Tablada. Si, desi are 30 ani si in curand va fi tata, cantaretul nu se grabeste sa se casatoreasca. „Suntem foarte fericiti si linistiti asa cum suntem acum”, a marturisit artistul in cadrul unui interviu recent.

David Bisbal - esclavo de sus besos

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea