Showbiz

#new moon #the blind side #robert pattinson #bate #sandra bullock #box office

Sandra Bullock il bate pe Robert Pattinson

Dupa petrecute pe prima pozitie a box-office-ului american, a pierdut saptamana aceasta teren in fata peliculei cu Sandra Bullock , , scrie Variety.

The Blind Side a devenit un fenomen in ceea ce priveste clasamentul incasarilor de peste ocean, reusind sa ajunga pe locul intai al box-office-ului de abia dupa trei saptamani de rulare pe marile ecrane. Filmul care o are pe Sandra Bullock in rolul unei femei care devine ca o mama adoptiva pentru un adolescent cu probleme, a strans pana acum aproape 130 de milioane de dolari, fiind realizat cu un buget de 35 de milioane de dolari.

In urma traiectoriei spectaculoase a filmului, criticii de specialitate au avansat deja ideea ca The Blind Side ar putea intra chiar in atentia Academiei pentru premiile Oscar, Sandra Bullock avand sansa sa fie nominalizata la categoria “cea mai buna actrita”. Prestatia vedetei a fost laudata la unison de presa din SUA.

New Moon a ocupat locul al doilea in clasamentul incasarilor de la sfarsitul saptamanii trecute, cu venituri totale in SUA de peste 255 de milioane de dolari. Incasarile la nivel international ale peliculei cu vampiri sunt de-a dreptul impresionante: 570 de milioane de dolari.

Pe pozitia a treia in box-office-ul american s-a clasat drama Brothers cu Jake Gyllenhaal si Tobey Maguire in rolurile principale, in timp ce pe urmatoarele locuri s-au aflat animatia 3D A Christmas Carol si comedia Old Dogs, in care John Travolta face echipa cu Robin Williams.

Urmareste trailerul filmului The Blind Side:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea