Showbiz

#the proposal #film #ryan reynolds #nud #scena #sandra bullock

Sandra Bullock - goala complet in "The Proposal"

Sandra Bullock a filmat, pentru prima data in cariera sa, o scena nud. Actrita in varsta de 44 ani apare goala in " The Proposal ", cel mai recent film al sau, informeaza usmagazine.com.

Scena in care Sandra si partenerul sau din film, Ryan Reynolds, alearga dezbracati prin casa si se izbesc unul de celalalt a fost filmata in 3 zile si pentru ea s-au tras sute de duble.

Desi jenati un pic de situatie, pana ce respectiva scena a iesit perfect in ochii regizorului, atat Sandra cat si Ryan au scapat complet de rusine.

„Ma bucur ca i-a facut pe oameni sa rada. Sa filmezi o astfel de scena te face sa te simti ciudat...sa apari gol in fata atator oameni si sa nu ai posibilitatea sa tragi repede ceva pe tine...e ciudat...dar spre final, la cat de obositi eram, nu prea ne mai pasa”, a povestit Sandra.

„Da, la un moment dat orice urma de jena a disparut complet.”, a completat Ryan Reynolds.

“Am vrut sa fac o scena nud pana la varsta de 60 de ani”
, a incheiat amuzata, actrita.

Comedia romantica The Proposal, cu Sandra Bullock si Ryan Reynolds in rolurile principale, spune povestea unei directoare canadiene care vrea sa-si forteze asistentul personal sa o ia de nevasta pentru a nu fi expulzata. Tanarul are insa o iubita acasa, lucru care declanseaza o serie de situatii amuzante .

Sandra Bullock

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea